MARK WAHLBERG KERESZTÉNY OLDALA

Mark Wahlberg színész és producer nemrég mesélt arról, hogy a hite hogyan segítette őt abban, hogy megváltozzon a problémás fiatalkori énje.Visszaemlékezett a 70-es, 80-as évekbeli fajok közötti feszültségekre, amikor Bostonban a közoktatásban probálták megszüntetni a faji elkülönítést. És visszaemlékszik az ő problémáira is ezekből az évekből. Problémás fiatal volt, sokszor lógott a suliból és problémái voltak a rendőrséggel is. 16 évesen el is volt ítélve támadásért és lopásért, amikor egy kisboltot kirabolt.

Szerencsére, Wahlberg képes volt megváltozni. Úgy véli, a hit jelentős szerepet játszodt ebben a változásban. "Úgy gondolom, hogy az a tény, hogy képes voltam megváltozni és elérni azt, hogy édesanyám büszke legyen rám, és hogy jobb emberré váltam azáltal, hogy a hitemre összpontosítottam, ez mindig büszkeséggel tölt el, és büszkén tudok hazajönni." - mondta Wahlberg.

"Egy nap elgondolkodtam, és rájöttem, hogy nem az az, amit akarok az élettől! Tehát úgy döntöttem, hogy elérkezett az a pont, amikor változtatok rajta."

"A börtönben ültem, és így imádkoztam: Istenem, csak vigyél ki innen,
és esküszöm soha nem kerülök ide vissza!"

A szabadulása után első útja ahhoz a plébánoshoz vezetett, aki segített neki, hogy elhagyja a gengszter életet és Istennek tetsző lelki életet éljen. "Nemsokára csodálatos dolgok történtek velem. S ebben a hitem nagy segítségemre volt."

"Nem az a legfontosabb, hogy jó színésznek tartanak-e.
A legfontosabb, hogy jó apa, férj és ember legyek."