A HOLLYWOODI SOROZATSZTÁR MEGTÉRÉSE

A 'The Wonder Years' amerikai sorozatban Winnie Coopert alakító Danica McKellar a közelmúltban elmondta, hogy szíve nemrégiben kiteljesedett az Úr iránti szeretetben, és elindult új hitbéli útjára.McKellar közzétett egy videót közösségi oldalán, amelyben bevallotta, hogy élete nagy részében szkeptikus volt a kereszténységgel kapcsolatban. "Nem azért vagyok itt, hogy prédikáljak, de annyi szeretet van a szívemben, hogy muszáj volt megosztanom, amit átélek. Úgy érzem el kell mondanom, hogy vezetett el idáig az Úr, hogy elkezdjem ezt az utat." - mondta a színésznő.

"Gyermekkoromtól kezdve azt tudatosítottam magamban, hogy a kereszténység különféle vallásai mind képmutatók, a történelem során a vallást csak gonoszságra, hatalommal való visszaélésre és irányításra használtak, és ez nagyban befolyásolt." A 47 éves színésznő elmesélte, hogy mostanra már másképp látja a dolgokat, és megértette, hogy Isten irántunk való szeretete határtalan.

"Az amit hittem, az valójában az embereket jellemezte, és nem Isten valódi szeretetét jelenti irántunk. Mára elmondhatom, hogy olyan kapcsolatot élek meg Istennel és Jézussal, amilyet még soha, és ez csodálatos érzés."

McKellar-nak megváltozott a szíve, miután barátjával és színésznőtársával, Candace Cameron Bure-rel beszélgetett. "Az egész úgy kezdődött, hogy egyik este a megbocsátás gondolatával küszködtem. Ekkor jó barátom, Candace Cameron Bure küldött nekem egy részletet a Bibliából és meghívott egy istentiszteletre."

Danica McKellar a közelmúltban elmondta, hogy szíve nemrégiben kiteljesedett az Úr iránti szeretetben, és elindult új hitbéli útjára


McKellar posztjára válaszolva Bure ezt írta: "Isten szeretete nagyobb minden emberi szeretetnél, és amikor megérint téged, megtapasztalhatod, hogy milyen erős az Ő kegyelme, irántunk való szeretete és ez tagadhatatlan. Imádkozom érted az utadon és a Jézussal való kapcsolatodért, édes barátom!" McKellar további gondolatokat fogalmazott meg a videó alatt, miközben válaszolt a követők és a rajongók kérdéseire. Rámutatott, hogy lelki fejlődése csak nemrég kezdődött, de már eddig is nagyon sokat tanult.

"Voltam többször is istentiszteleten, és rengeteg csodálatos emberrel találkoztam, akik szeretetben járnak. Békére leletem és új célokat találtam. Mindig is tele voltam előítélettel azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik Jézusról és az Úrról beszéltek. Egyszerűen nem értettem őket és nem figyeltem rájuk. Mostanra óriási örömet érzek a szívemben, és szeretném ezt a jövőben is megosztani veletek, amikor csak tehetem. Ha bármi módon segíthetek, hogy elfogadjatok olyan dolgokat, amelyek kapcsán bizonytalanok vagytok, kérdezzetek. Úgy gondolom, hogy azért vagyunk ezen a földön, hogy megéljük az evangéliumot, örömben éljünk és terjesszük az örömhírt! Ehhez kell némi energia és elszántság, melyet a Bibliából meríthetünk!"

A videót azzal zárta, hogy mindenkit emlékeztetett arra, hogy Isten mindenütt jelenlévő szeretete ott van mindnyájunk számára. Mostmár csak az a kérdés, hogy mikor érezzük, hogy készen állunk ennek befogadására.

Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu "Gyermekkoromtól kezdve azt tudatosítottam magamban, hogy a kereszténység különféle vallásai mind...

Közzétette: Nicelife2022. augusztus 2., kedd