TOM SELLECK HITÉRŐL BESZÉLT

Tom Selleck színész azt mondta a BeliefNet-nek, hogy sikere Jézusba vetett hitében rejlik. A CBN News-nak adott egyik interjúban pedig azt nyilatkozta, Isten irányította őt az évek során."Az embernek az értelme terveli ki útját, de az Úr irányítja járását" – idézte Selleck. "Alázzátok meg tehát magatokat Isten hatalmas keze alatt, hogy felmagasztaljon titeket annak idején."

Selleck eredetileg azt tervezte, hogy a United Airlines-nál fog dolgozni azután, hogy elvégezte az egyetemet. A színészi munkája akkor kezdődött, amikor megjelent pár reklámban. A Twentieth Century Fox még színészi szerződést is felajánlott neki, de Selleck azt mondta, hogy Isten őt arra hívta el, hogy az Egyesült Államok Hadseregében szolgáljon.

1967 és 1973 között a kaliforniai Nemzetőrségben, a 160. gyalogos ezredben szolgált. "Veterán vagyok, és büszke vagyok rá. Őrmester voltam az U.S. Gyalogságnál, Nemzeti Gárda, vietnámi korszakban. Ebben az értelemben mindannyian testvérek vagyunk." A hadseregben töltött idő után, Selleck Hollywoodba ment, hogy újból elkezdjen színészkedni.

Hamarosan a Magnum P.I. főszerepét töltötte be.

Tom Selleck színész azt mondta a BeliefNet-nek, hogy sikere Jézusba vetett hitében rejlik


A sorozat 1980-1988-ig tartott. A Nielsen Ratings szerint a sorozat folyamatosan szerepelt az Egyesült Államok televíziós műsorának a top20-ban, a sorozat első öt évében. "Annyira jó, mint amennyire ez az üzlet volt számomra; tudtam az élet nem erről szól." – mondta Selleck. "Az élet még fontosabb dolgokról szól. Tudod, mindannyian küzdöttünk, amikor sikeresek lettünk ebben az iparágban, hogy az egyensúlyt megtartsuk az életben, én legalábbis biztosan."

Selleck emellett még a Nemzeti Gárdánál is önkéntes, és népszerűsíti a toborzást és a támogatást. A Vietnámi Veteránok Emlék Alap szóvivője. "Nagyon keményen próbálom a viselkedésemet erkölcsi módon megtartani, mert ez nagyon fontos a stabilitásom szempontjából." – mondta Selleck. "Olyan kultúra van, amely nagyon az egyénre koncentrál. A kultúra azt mondja, hogy alapvetően semmi sem fontosabb, mint az, hogy hogyan érzel."