TIM TEBOW LEHETŐSÉGE

Tim Tebow, amerikai sportoló azt állítja, hogy Isten hívta őt el arra, hogy megossza Krisztus szeretetét az emberekkel a repülőtéren.A keresztény sportoló, Tim Tebow nemrégiben azt nyilatkozta, hogy úgy érezte Isten hívta őt arra miközben utazott, hogy szolgáljon a rászorulóknak. A Parsippany-iLiquid gyülekezetben, New Jersey-ben beszélt arról, hogy úgy érezte Isten kéri arra, hogy szolgáljon néhány útitársának a közelmúltban az egyik megállóján, Atlanta repülőterén.

Tebow elmondta, hogy a közel 1000 fős tömegben,mialatt a repülőtéren várakozott, Isten felhívta a figyelmét egy emberre, aki sántít. Azonban Tebow torok fájdalmakkal küzdött akkoriban és nem érezte túl jól magát, ezért elvetette a szolgálat gondolatát.

Később azonban úgy érezte, hogy fizikai egészségét csupán kifogás tárgyává tette, hogy ne hallgasson Isten elhívására, így azért imádkozott, hogy Isten adjon neki egy újabb lehetőséget arra, hogy

valakivel megoszthassa Krisztus szeretetét.

Isten hívta őt el arra, hogy megossza Krisztus szeretetét az emberekkel a repülőtéren


Tim tovább folytatva a történetét elárulta, hogy Isten megadta ezt a lehetőséget, amikor meglátott egy protézissel közlekedő veterán katonát. Tebow odament ahhoz a férfihoz, megköszönte a katonai szolgálatát és beszélgetésbe elegyedett vele. Mivel ugyanazon a járaton voltak, Tim felajánlotta a férfinak az első osztályra szóló jegyét.

Bár elismerte, hogy élvezte volna a magányt és a pihenést, amelyet az első osztályon kaphatott volna, Tebow elmondta, hogy Istennek más utasai is voltak számára, hogy szolgáljon feléjük azon a napon, mint például egy hölgy, aki megkönnyebbült, miután beszélhetett Timmel kapcsolati problémáiról.

Miután Tebow megosztotta ezt a bátorító üzenetet arról, hogy hogyan hallgatott a Szentlélek kéréseire, hogy másokat szolgálhasson, a LiquedChurch azt írta a Twitteren: " Köszönjünk Tim Tebow inspiráló üzenetét az új Broadcast campusunkon."

A LiquidChurch szintén partnere Tim Tebow Alapítványának a 'NighttoShine'-nak, amely egy szórakoztató szalagavatói napot, estét biztosít különleges igényű tinédzserek számára, amely minden év februárjában kerül megrendezésre.


Ezeket is ajánljuk


Avril Lavigne Istenhez kiállt új dalában

Liam Neeson és a némaság

A biblia változtatta meg az életem