NICK VUJICIC UKRAJNÁBAN

Nick Vujicic, evangélista gyakran hirdeti az Igét és az Úr dicsőségét nagy tömegek előtt. Nemrégiben ő és csapata arról számolt be, hogy 400.000 ember adta át életet Krisztusnak egy rendezvényen Ukrajnában.Nick karok és lábak nélkül született, de ez nem akadályozza meg őt abban, hogy elvégezze hatalmas szolgálatát az Úrban, melynek neve Végtagok nélküli Élet. Vujicic nemrég Ukrajnában tartott egy hatalmas dicsőítő rendezvényt.

A bőséges aratásról a Facebookon számolt be.

"A legnagyobb esemény, amelyet eddig a Végtagok nélküli Élet szolgáló csapata látott, és talán a legnagyobb esemény Európában is. 800.000 ember Kijev utcáin! Köszönjük Uram!"- írta Vujicic.

Nick Vujicic Ukrajnában is sikerre vitte küldetését


"400.000 ember megbánta bűneit és Jézussal folytatja tovább az útját. A Végtagok nélküli Élet szolgáló csapata mára több millió ember döntését ünnepelheti, akik az Úrral járnak, Benne bíznak és mindenben Rá támaszkodnak." - tette hozzá Nick.

Vujicic azt is elmondta, hogy az európai evangélizációs turnéjának egy része Oroszországban zajlik. "Oroszországban vagyok 40 órája. Sajnos nem tudtam találkozni az elnökkel, de továbbra is a szeretetet és a remény magjaitvetjük az egész országban, amíg minden ajtó meg nem nyílik a számunkra, melyet az Úr elrendelt. Köszönjük mindenki támogatását és imádságát a szolgálatunkért!"