KATY NICHOLE CSODÁLATOS ÚTJA A SIKERIG

Katy Nichole debütáló kislemeze, a "Jézus nevében (God of Possible)" bekerült a Billboard történelmébe, és számos zenei slágerlistát vezet.Az újonnan szerződtetett keresztény művésznő nemrégiben több zenei listát is vezetett debütáló kislemezével, melyet egy személyes egészségügyi válság során írt. A Gospel Music Association szerint Katy Nichole énekesnő/dalszerző április végén először került az első helyre 'In Jesus Name (God of Possible)' című debütáló kislemezével a Billboard keresztény Airplay és AC Indicator listáján. A dal zongorás feldolgozása is megtalálható a listán. "Történelmet írva, a dal a 12. héten éri el a Christian Airplay penthouse-t, ezzel a leggyorsabb utazást teljesítve a No. 1-re egy női előadó első belépője számára a chart 19 éves történetében" - jegyezte meg a Billboard.

Katy Nichole debütáló kislemeze, a "Jézus nevében (God of Possible)" bekerült a Billboard történelmébe


Nichole azt is megosztotta a közösségi médiában, hogy a YouTube 'YouTube Trending Artist on the Rise' címet adományozott neki a dalához készült klipjéért. "Ez teljesen őrületes, és rendkívül hálás vagyok érte!!!" írta Nichole az Instagram oldalán. Ahogy arról a Christian Headlines korábban beszámolt, Nichole lemezszerződést kötött a keresztény Centricity Music kiadóval, miután a dal több mint 80 millió megtekintéssel terjedt a TikTok-on. A szerződtetés előtt a worship kislemezt a K-Love-on játszották, ami az első alkalom volt a keresztény rádió 40 éves történetében, hogy a keresztény rádióállomás olyan dalt sugárzott, mely eredetileg a közösségi médiában terjedt el.

@katynichole_ Worship with me?????? #worship #worshipleader #worshipmusic #worshipsongs #christiantiktok #christian #christianity #fypp #fyp #jesus#voiceeffects ? In Jesus Name God Of Possible Demo - Katy Nichole

Egy korábbi Instagram-posztban Nichole nyíltan beszélt a dal eredetéről, kifejtve, hogy a dal a gerincferdüléssel való, évek óta tartó küzdelméből származik. "Elértem egy olyan pontra, amikor már kész voltam feladni, de Isten a legmélyebb pontomon találkozott velem" - magyarázta az énekesnő. "Éreztem, hogy azt mondja, még nem végzett".

Nichole két műtéten esett át a gerincferdülés miatt, egy 2015-ös és egy 2018-as műtéten. A 2018-as műtét során eltávolították az összes fúzióból származó összenövést. "A műtét után először láttam újra a fényt. Éreztem, hogy a depresszió súlya lekerült rólam" - emlékezett vissza.

"A gerincem valóban egyenesebb volt a beépített fém eltávolításával. Nemcsak az életemet kaptam vissza, hanem Isten visszaadta a célomat is".

A CBN News szerint világszerte több mint 150 millióan hallgatták meg az "In Jesus Name (God of Possible)" című dalt, és 10 millióan nézték meg a dalhoz készült klipet a YouTube-on, jelen állás szerint. Idén nyáron Nichole számos szólóestet és koncertet tervezett, ahol más keresztény előadókkal, többek között TobyMac, Danny Gokey, Jordan Feliz, Big Daddy Weave és másokkal lépett fel.


Ezeket is ajánljuk


Jim Caviezel bizonyságtétele

Andrew Garfield színész vallomása Jézusról

Mi történt Mel Gibson-nal?


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Egy korábbi Instagram-posztban Nichole nyíltan beszélt a dal eredetéről, kifejtve, hogy a dal a...

Közzétette: Nicelife2022. szeptember 20., kedd