A GOLFBAJNOK ISTEN KEGYELMÉRŐL BESZÉL A GYŐZELME UTÁN

A golfozó Chris Kirk nyerte meg a Honda Classic Sunday versenyt, az első PGA Tour diadalát közel nyolc év után. Kirk azt mondta, hogy az igazi győzelem a józansága, az általa kapott támogatás és "Isten kegyelme".A közel négy éve józan golfozó azt mondta, hogy "nagyon közel járt ahhoz, hogy mindent elveszítsen", ami akkor történt, amikor alkoholizmusa kiéleződött.

A 37 éves Kirk azonban azt mondta, hogy képes volt túllépni a küzdelmein, az Úrnak és azoknak köszönhetően, akik segítették őt az úton. "Ahhoz, hogy ez megtörténjen és működőképes legyen, nyilvánvalóan bizonyos döntéseket hoztam, de leginkább Isten kegyelméből történt így" – mondta. "Illetve olyan emberek segítségével, akik sokat segítettek az úton."

Végül Kirk azt mondta, hogy a Honda Classic megnyerése csodálatos, de annak fényében, hogy milyen utat tett meg, ez csupán 'bónusz' a többi áldás mellett, amelyet kapott.

Kirk azt mondta, hogy az igazi győzelem a józansága, az általa kapott támogatás és "Isten kegyelme"


Kirk, aki 1 512 000 dollárt vihetett haza a február 26-i, vasárnapi győzelméért, 2019-ben az alkoholizmussal és a depresszióval küzdve hagyta el a golfot – írja az Associated Press.

"Annyi mindenért hálás lehetek" – mondta nemrég Kirk. "Hálás vagyok a józanságomért, nagyon hálás vagyok a családomért, nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki támogatott az elmúlt három-négy évben."


Ezeket is ajánljuk


A Fidzsi-szigetek rögbi csapatának dicsőséges győzelme

Will Smith keresztény nagymamája

Az "Én Jézusom" keresztény sláger története


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu A golfozó Chris Kirk nyerte meg a Honda Classic Sunday versenyt, az első PGA Tour diadalát közel nyolc év...

Közzétette: Nicelife2023. április 25., kedd