MATTHEW MCCONAUGHEY FIÁNAK BIBLIAI NEVE

Matthew McConaughey legidősebb fia Lévi, aki nemrég ünnepelte a 9. születésnapját. A fiú a színész kedvenc bibliai verse alapján kapta nevét."A test lámpása a szem. Ezért, ha a szemed tiszta, az egész tested világos lesz." (Máté 6:22)

Ez Matthew McConaughey legkedvesebb Ige-verse, amely, állítása szerint, az élete sok nehéz pillanatában adott iránymutatást.

A 47 éves színész és a felesége, Camila Alves hat lehetséges nevet választott ki, de az utolsó pillanatig nem döntötték el, hogy melyik legyen az újszülött gyermekük neve. "A Lévi mellett még szóba jött a Matthew Jr. is, de valójában a születésig nem tudtunk a baba nemét. Egyaránt készültünk fiú- és lánynevekkel is. A Lévi Máté evangélista másik neve volt, és mivel a kedvenc Ige-versem a Máté evangéliuma 6. fejezetének 22. verse, ezért igen közel állt a szívemhez ez a név" – nyilatkozta McConaughey.

A színész fia 6 óra 22 perckor született, a kedvenc bibliaverse Máté 6:22


"Amikor a fiunk megszületett, abban a pillanatban nem is a neve volt a legfontosabb számunkra. Csak csodáltuk azt a kis teremtést, és hálásak voltunk ezért a hatalmas ajándékért. Egy óra múlva odajött hozzánk az orvos, és megkért, hogy egészítsük ki a kártyát a fiam nevével. A kártyán csak ennyit láttam.

"Az újszülött neme: fiú; a születése, óra/perc: 6:22"

Többé nem volt kérdés, hogy mi legyen a fiunk neve. Végtelen hálát éreztem a szívemben. Áldottnak éreztem magunkat" – mondta a színész.


Ezeket is ajánljuk


Denzel Washington azonnali, keresztény üzenete Will Smithnek

A "Fekete Párduc" csillaga, Chadwick Boseman hite

Britney Spears igeverssel válaszol