CHRIS PRATT ISTENBE VETETT HITE

Chris Pratt soha nem szégyellte, hogy Hollywood és az egész világ előtt felvállalja hitét és hirdesse annak fontosságát nyilvános platformokon."Isten valóságos! Isten szeret téged! Isten a legjobbat akarja neked! Elhiszed ezt? Én igen!" - mondta a színész egy közönségtalálkozó alkalmával, ahol arra buzdította az ott lévőket is, hogy imádkozzanak és tökéletlenségüket Isten tökéletes kegyelmében pihentessék, nyugodjék meg szívük az Úr békéjében. "Szeretem Istent, ez a dolgom, szeretem Őt! És mindnyájunknak erre van szüksége!" - nyilatkozta Pratt.

Nem ez a közönségtalálkozó volt az egyetlen alkalom, amikor bátran kinyilvánította Isten iránti szeretetét és Jézus Krisztusban, mint Megváltójában való bizalmát. Egy nemrégiben vele készített interjúban Pratt arról beszélt, hogy miért olyan fontos számára a hitével és a kereszténységgel kapcsolatos üzenetek megosztása rajongóival.

A színész reméli, hogy irányt mutathat a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt


"Számomra ez csak így hiteles. Ez egy olyan üzenet, ami mindenkinek szól, de nem mindenki hallja meg. Semmi nem lelkesíti jobban a lelkem, mint a remény, hogy talán van olyan gyerek, aki a videómat hallva vagy az üzenetemet olvasva azt mondhatja: 'Hé, ezen elgondolkodom! Az imádságot is kipróbálnám!' "

A színész reméli, hogy irányt mutathat a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Reméli, hogy Isten szeretetének jó hírét terjesztheti hálaként az életében kapott hatalmas áldásokért! "Csak így érzem, hogy viszonzom egy kicsit is mindazt a rengeteg és óriási ajándékot, melyet az Úr készített számomra!" - mondta Pratt.

"A legfontosabb számomra, hogy keresztény és Jézus imádó vagyok! Ez a mindenem!" - folytatta. Pratt viccelődött, hogy biztos vannak olyan emberek Hollywoodban, akik a háta mögött mondanak dolgokat róla és kibeszélik hite miatt, de ez nem rettenti el: "Bármit mondhatnak rólam: akár szemtől szembe, akár a hátam mögött. Nem fogok megváltozni!"


Ezeket is ajánljuk


A fiatal teniszező hite

Elon Musk egyetért Jézus tanításaival

Nick Vujicic és a felesége ikreket vár


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv "Isten valóságos! Isten szeret téged! Isten a legjobbat akarja neked! Elhiszed ezt? Én igen!" - mondta...

Közzétette: Nicelife2022. szeptember 25., vasárnap