SHIA LABEOUF ÚJ SZEREPÉRE KÉSZÜLVE TALÁLKOZOTT ISTENNEL

A Transformers filmek sztárja, Shia LaBeouf komoly döntést hozott, hogy életét megváltoztassa.A 36 éves LaBeouf a Robert Barron püspök által vezetett Word on Fire című műsorban adott mélyinterjút, amely során a hitre való lenyűgöző megtéréséről beszélt. A színész elmesélte, hogy akkor érezte meg Isten érintését, mikor egy kolostorban játszódó életrajzi film ferences szerzetesének főszerepét próbálta. LaBeouf elmesélte Barron püspöknek, hogy egy bizonyos ponton túl a forgatás ideje megszűnt 'filmre való felkészülés' lenni, minden túlmutatott ezen és sokkal több lett egy egyszerű munkánál.

"Most már tudom, hogy Isten az egómat használta arra, hogy magához vonzzon! Magamtól nem mentem volna Hozzá, de a szerepre nem akartam nemet mondani." – nyilatkozta. A színész szellemi reneszánsza életének egyik legsötétebb időszakában jött el. A színész soha nem volt ateista, inkább agnosztikusként határozta meg magát, aki szeretett vitatkozni.

Végül azonban a hit felé fordult, amikor belső világa végképp kiégett és összedőlt.

LaBeouf azt mondta, hogy sok embert megbántott, és annyira szégyellte magát, hogy már az öngyilkosságot fontolgatta. "A pisztoly ki volt készítve az asztalomon és nem voltam messze attól, hogy használjam. Nem akartam többé életben maradni. Olyan szégyent, szomorúságot és elkeseredettséget éreztem, amilyet még soha nem tapasztaltam: azt a fajta szégyent, amikor fáj levegőt venni. Nem tudod, hova menj, hova menekülj." - mesélte a színész.

A Transformers filmek sztárja, Shia LaBeouf komoly döntést hozott, hogy életét megváltoztassa


A híresség egy néhai olasz ferences szerzetes érdekes és ellentmondásos életét bemutató filmre egy olyan ponton kezdett készülni, amikor nem voltak barátai. Visszaemlékezett arra, hogy amikor elkezdett készülni a szerepre, akkoriban mély vágyat érzett a ragaszkodásra, a valakihez való tartozásra. Ilyen érzésekkel és lelkülettel kezdte olvasni a Bibliát, amely meghatározó és életét gyökeresen megváltoztató pillanat volt.

LaBeouf elmesélte, hogy látott más embereket Krisztusra találni. Olyan embereket, akik többet vétkeztek, mint amit el tudott képzelni. "Elkezdtem hallgatni más, bűnös emberek tapasztalatait, akik megtalálták az utat és az új élet reményét Krisztusban. Látni mások újjászületését olyan érzést keltett bennem, mintha engedélyt kaptam volna én is egy új életre."

Körülbelül egy évvel ezelőtt LaBeouf Olaszországba utazott, hogy elkezdje forgatni a 'Padre Pio' című film jeleneteit. Volt barátnője, Tahliah Debrett Barnett, ismertebb nevén FKA Twigs ekkor indított pert ellene szexuális és lelki zaklatás miatt, valamint FKA Twigs azt is állította, hogy LaBeouf szándékosan fertőzte meg őt egy nemi betegséggel. A színész a maga részéről tagadta a vádakat. A pert 2023. április 17-én kezdik tárgyalni Los Angelesben. A LaBeouf által megformált katolikus pap, Pietrelcinai Szent Piusz, más néven Pio atya, aki egy igen ellentmondásos személy volt. A katolikusok körökben mélyen tisztelt személy, aki már tinédzserként megtapasztalta a stigmákat: a Jézus keresztre feszítésével összefüggő testi sebek megjelentek a testén.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu A Transformers filmek sztárja, Shia LaBeouf komoly döntést hozott, hogy életét megváltoztassa. LaBeouf...

Közzétette: Nicelife2022. október 25., kedd