A ZENE DÖBBENTETT RÁ, HOGY ISTEN LÉTEZIK

Hitéről vallott a világhírű popénekes, Shawn Mendes.A többszörös Grammy-díj nyertes kanadai zenész a Man Enough nevű podcastban mesélt arról, hogy bár ateistaként nőtt fel és eddig sohasem foglalkoztatta Isten gondolata, amikor a Maverick City keresztény dalát meghallotta, melyben Jézusról énekeltek, a zenész könnyekben tört ki. A 22 éves zenész elmesélte, hogyan talált rá, és milyen különleges erővel bír a zene.

"Csak az elmúlt két évben döbbentem rá, mekkora ereje van a zenének" – mondta Mendes. "Van ebben valami érdekes, mert többnyire ateistaként nőttem fel, de most egyre inkább kezdek rátalálni a spirituális énemre, már biztos vagyok benne, hogy létezik Isten, vagy legalábbis egy felsőbb rendű erő az univerzumban. A zene döbbentett erre rá."

"Nemrég a Maverick City kórusát hallgattam, ahogy Istenről és Jézusról énekeltek. Csak ültem ott és néztem őket egy Youtube videón, és ahogy Jézusról énekeltek, elsírtam magam, szinte kisírtam a szemeimet." - vallotta be a popsztár.

"Csak az elmúlt két évben döbbentem rá, mekkora ereje van a zenének."


"Miközben sírtam, úgy éreztem, mintha valami elhagyta volna a testemet" – tette hozzá a zenész. "Egész életemben úgy tekintettem a kereszténységre, mint valami fanatikus, tudományellenes dologra. De akkor mégis, hogy lehet, hogy otthon érzem magam, amikor ezt a keresztény dalt hallgatom?"

2020 áprilisában a Billboard Zenei Díjátadón a Maverick City Music nevű dicsőítő zenét éneklő zenekar elnyerte a legjobb gospel album címet. A díjnyertes lemezükön szerepel az Elevation Worship és az Old Church Basement is, mely a legtöbbet letöltött keresztény zenei album az Apple Music-on, ezzel történelmet írva, felállítva egy új világrekordot. A legújabb alkotásaikat pedig Tory Kellyvel és Justin Bieberrel együtt készítették.

"A zene valóban utat enged a lélekhez. A zene kellemesebbé teszi azokat a szavakat, melyeket az emberek nem akarnak hangosan kimondva hallani." – tette hozzá az énekes, idézve egy Netflix sorozatból.


Ezeket is ajánljuk


Michael Bublé hálája Istennek

Jim Caviezel bizonyságtétele

Bud Spencer, a keresztény


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv A többszörös Grammy-díj nyertes kanadai zenész a Man Enough nevű podcastban mesélt arról, hogy bár...

Közzétette: Nicelife2022. október 3., hétfő