LETITIA WRIGHT, A FEKETE PÁRDUC SZTÁRJA

A Fekete párduc sztárja felfedi, hogyan változtatta meg keresztény hite az életét.Nemrégiben Letitia Wright, a Fekete párduc sztárja a The Hollywood Reporter-nek adott nyilatkozatában felfedte, hogy hite jelentős szerepet játszik abban, hogyan viszonyul karrierjéhez. Wright színészi karrierjét kisebb szerepekkel kezdte a 2010-es év elején, beleértve a "Ki vagy, doki?" és a "Top Boy" című sorozatokat. Miközben néhány főszerepet is kapott, Wright hamarosan a depresszióval való küzdelemben találta magát, mindezt megtapasztalva már a korai hollywoodi éveiben.

A Tribune Content Agency egyik cikkében, Wright visszaemlékezett erre a nehéz időszakra: "túl nagy nyomást helyeztem magamra. Amikor kezdesz hozzászokni a gondolathoz, hogy rendben vagy, aztán mégsem. Egy nagyon sötét helyen voltam." A színésznő úgy döntött, hogy szünetet tart, mert

úgy érezte, hogy bálványává vált a színészet.

Egy februári interjúban nyílt meg a FaithWire-nek, emlékeztetve magát a döntésére, hogy ideiglenesen visszalép a reflektorfényből.

A Fekete párduc sztárja felfedi, hogyan változtatta meg keresztény hite az életét


"Szóval kiszálltam egy időre, és útnak indultam, hogy felfedezzem Istennel való kapcsolatomat és keresztény lettem." – említette. "Tényleg akkora szeretetet és fényt adott nekem, a bensőmnek. Biztonságban éreztem magam, nem volt szükségem senkinek az elismerésére, és semmilyen szerepre."

2015-ben Wright Biblia tanulmányozásra kezdett járni és nem sokkal ezután befogadta Jézust a szívébe. Tudta, hogy szüksége volt arra, hogy időt szenteljen magára, és arra koncentráljon, ami tényleg fontos az életében. Ez hasznos döntésnek bizonyult, és megerősödve tért vissza. Wright szerepet kapott a "Nincs kiszállás" és a "Ready Player One" című filmekben, de csak a Fekete párduc szereposztása után történt, hogy karrierje magasabbra ívelt, mint amit valaha elképzelt.

Amikor a Fekete párduc válogatója véget ért, elmondta, hogy Isten szólt hozzá, hogy megkapja a szerepet. Nem csak azért vagyok büszke, hogy megváltozott a pályám és mindent megteszek", nyilatkozta a The Hollywood Reporternek. "Hanem, ha valamit nem érzek a lelkemben, tudom, hogy ez Isten útmutatása arra, hogy nem kellene elvállalnom."

christianheadlines.com

Ezeket is ajánljuk


Selena Gomez szervátültetése és hálája

Elsősorban Isten gyermeke vagyok

Popsztárból lett keresztény újságíró