KIRK CAMERON AZ IGAZ HITRŐL

Kirk Cameron elszánt igehirdetőként ismert, aki nyíltan és őszintén hirdeti az evangéliumot. Legutóbb éppen az igaz hit fontosságát hangsúlyozta, mely mindenkor megment minket Istenben. Hirdette, hogy Istenben bízzunk, ne pedig a kormányban vagy a társadalomban.A "100 napos tábortűz melletti újraébredés" mozgalom keretében Cameron a tábortűz mellett, a Facebookon közvetítve beszélt arról, hogy mennyire szükséges az igazi hit ahhoz, hogy egy nemzet Isten áldásait megkapja. "Az igaz hit hívő, bízó hit. Bízni Isten ígéreteiben minden körülmény ellenére, még akkor is, ha úgy is látszik, hogy valami lehetetlen. A Biblia szerint az igaz hit engedelmes hit. Gondolj Mózesre! Igaz hite volt, amikor Isten azt mondta neki, hogy menjen fel arra a hegyre, és találkozzon ott Istennel. Ez ijesztő dolog volt: találkozni a Szent Istennel, aki maga az emésztő tűz!

Kirk Cameron elszánt igehirdetőként ismert, aki nyíltan és őszintén hirdeti az evangéliumot


Ez a fajta igaz hit Isten ajándéka, vagyis egyetlen ember sem dicsekedhet azzal, hogy van hite, így mindenekelőtt hálásnak kell lenni érte és rájönni, hogy Isten volt az, aki megengedte a valódi igazság megismerését! Az igazi hit egyben alázatos hit is. Isten ellenáll a büszkéknek, de kegyelmet ad az alázatosoknak. A Biblia azt mondja, hogy hit által szabadíttattunk meg, nem pedig cselekedetek által. Ez Isten ajándéka, hogy senki ne dicsekedhessen!" – mondta a színész élő bejelentkezése során.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Kirk Cameron elszánt igehirdetőként ismert, aki nyíltan és őszintén hirdeti az evangéliumot. Legutóbb...

Közzétette: Nicelife2022. szeptember 29., csütörtök