POPSZTÁRBÓL LETT KERESZTÉNY ÚJSÁGÍRÓ

Jeannie Ortega Law erőszakosnak, kaotikusnak és időnként ijesztőnek írja le gyermekkorát. Korán megismerkedett a boszorkánysággal, lelki gyötrelmekkel és öngyilkossági hajlamokkal is küzdött."Anyai ágon jelen volt egy sajátos vallás, ami alapvetően a halottak imádását, megidézésüket, a halottakkal való kapcsolatteremtést jelentette." - mondta Law. Az újságíró, író és énekesnő a 'Mi történik velem? - Hogyan győzd le a láthatatlan ellenségedet' című könyvben meséli el történetét. Kényelmetlen és gyerekként különösen megterhelő volt megküzdeni ezekkel a démoni családi szokásokkal. "A családom nagyrésze számára ez normális volt, én viszont kényelmetlenül éreztem magam ezekben a helyzetekben!" - mondta az énekesnő.

Azonban nem csak ezek a kényelmetlen helyzetek okozták Law küzdelmes gyermekkorát. A New York állambeli Brooklyn negyedben nőtt fel, ahol rengeteg bántalmazást kellett végig néznie és megélnie. Legbelül azonban mindvégig ragaszkodott egy lelki kapaszkodóhoz, hogy feldolgozza ezeket a nehézségeket. "Szükségem volt arra, hogy legyen egy Isten, még ha nem is tudtam róla semmit. Nagyon megterhelő volt, hogy egy démoni légkörben nőttem fel, rengeteg erőszakot láttam és tapasztaltam családon belül, és az otthonomon kívül is." - mondta.

Jeannie Ortega Law korán megismerkedett a boszorkánysággal, lelki gyötrelmekkel és öngyilkossági hajlamokkal is küzdött


Law könyvében részletesen leírta gyerekkori környezetének lelki életére gyakorolt hatását, beleértve a félelmetes rémálmait és lelki kínjait, gyötrelmeit. "Szellemileg teljesen leterhelt és meggyötört ez az időszak. Folyamatosan rémálmokkal küzdöttem, szorongva éltem a mindennapjaimat. Olyan dolgoknak voltam kitéve, amelyeknek nem lett volna szabad. Annyira elöntött a lelki negativitás, hogy kivezető utat kellett találnom." - mondta Law.

Ekkoriban fedezte fel a zenét, amiről úgy gondolta, hogy ezen keresztül Isten emelte ki őt a pusztító és halálos környezetből. "Szükségem volt erre a kapcsolódásra az életben. Vagy zene volt, vagy öngyilkossági gondolataim." - mondta. "Isten végül arra használta a zenét, hogy felhívja a figyelmemet számos dologra és adjon valamit, amiért élnem kell." Law azért kezdett el zenélni, hogy ne csak magát gyógyítsa, hanem másoknak is segítsen. De hamarosan megtudta, hogy a szórakoztatóipar kihívásokkal jár, beleértve a zaklatást és a mélyen kényelmetlen helyzeteket. "A szórakoztatóipar egyre inkább abba az irányba halad, ahonnan elmenekültem. Állandóan, minden irányból rángatják az embert, kizsigerelnek és túlhajszolnak, csak azért hogy a közönség megkapja amit akar."

Law slágerzenét készített és turnézott Rihannával, de egyszercsak újra azt érezte, hogy ismét érzelmi nehézségekkel küzd. Azon töprengett, miért kellene tovább élnie. A siker, a pénz és a hírnév nem segített semmit a problémák megoldásában, amelyeket kétségbeesetten próbált leküzdeni.

"Valójában semmi sem változott. Csak a bankszámlám… belsőleg még mindig a megtört kislány voltam. Semmi sem változott az otthonban. Nem tudtam összeegyeztetni a világ dolgait a bennem tomboló haraggal és a szívemben zajló dolgokkal."

Ezt követően egy barátja meghívta Law-t a templomba, ahol életében először tapasztalta meg Isten jelenlétét és a hiteles hitet új módon. Elfogadta Jézust, keresztény életet kezdett élni és nem nézett vissza többé. Mára egy lelkész feleségeként éli a mindennapjait, mint keresztény újságíró. "Istenben az volt, ami elsőként igazán megfogott, hogy Ő nem változik. Tegnap, ma és mindörökké ugyanaz. Az egyetlen dolog, amire mindannyiunknak szüksége van, az Isten megingathatatlan, rendíthetetlen, örökkévaló szeretete irántunk, amely nem változik. Ezt kínálja nekünk az Úr! Mindig Ő az, aki harcol értünk." - mondta az énekesnő.


Ezeket is ajánljuk


Jordan Peterson lányának megtérése

Mel Gibson és a fegyvertelen hős

Hollywoodi színésznő Istenről


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Law slágerzenét készített és turnézott Rihannával, de egyszercsak újra azt érezte, hogy ismét érzelmi...

Közzétette: Nicelife2022. június 21., kedd