OSZTHATATLAN
(INDIVISIBLE)

Darren Turner katonai lelkész és feleségének igaz története az iraki háború idejéről. Amikor a háború harci hegeket hagy a szívében, még egy csata hátravan: a házasságuk megmentése. Egy házasság, és egy család Isten védelme alatt."Ma arra bátorítalak benneteket hogy viseljétek, hittel Isten igazságának övét. Igazságának páncélját békéjének saruját. A hit pajzsát az Ő erejében minden ellenséggel szemben. Az üdvösség sisakját, amit Őbenne találtok és hatalmas, kegyelmes kardját. Mielőtt elmentem Irakba, azt gondoltam tudom mit jelent felvenni ezt a páncélt. Itt van amit megtanultam. Egyikünknek sem garantált a holnapja. Szóval azt választom, hogy abban van bizodalmam aki kezében tartja minden holnapomat. Számomra és a családom számára.. ez az egyetlen élhető mód." (részlet a filmből)

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Nem szégyellem

Csodálatos szeretet

Mindörökké


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!