ISTEN NEM HALOTT 4
(GOD'S NOT DEAD - WE THE PEOPLE)

Dave tiszteletes ezúttal a keresztény hátterű otthoni oktatás védelmére kel, miután egy ellenőrzés során hiányosságokat találnak náluk.A helyi lelkipásztor vezette szülők egy csoportja otthoni oktatásban részesíti gyermekeit, amikor a szociális szolgálat képviselője előre be nem jelentett látogatást tesz, és úgy ítéli meg, hogy a szülők tanítása a közös állami normák követelményei alapján nem elegendő. Egy helyi bíró, akit Jeanine Pirro alakít, egy hetet ad nekik, hogy bebizonyítsák, megfelelő a képzettségük, különben a diákok kénytelenek állami iskolába járni. A lelkész és a szülők Washingtonba indulnak, hogy tanúskodjanak a Kongresszus otthoni oktatással foglalkozó albizottsága előtt. A film utolsó felének nagy része főleg a szülők, a lelkész és a kongresszusi tagok hosszú beszédeiből áll az otthoni oktatás témájában.


Kapcsolódó filmek: Isten nem halott | Isten nem halott 2. | Isten nem halott 3.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Perben az Ördöggel

Beleszerettem egy keresztény lányba

Jonathan Sperry titkai


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!Szólj hozzá a facebook megosztásnál!

#nicelifehu | PREMIER! A helyi lelkipásztor vezette szülők egy csoportja otthoni oktatásban részesíti gyermekeit, amikor...

Közzétette: Nicelife – 2022. március 5., szombat