PREMIER: ISTEN NEM HALOTT 4

Dave tiszteletes ezúttal a keresztény hátterű otthoni oktatás védelmére kel, miután egy ellenőrzés során hiányosságokat találnak náluk.A helyi lelkipásztor vezette szülők egy csoportja otthoni oktatásban részesíti gyermekeit, amikor a szociális szolgálat képviselője előre be nem jelentett látogatást tesz, és úgy ítéli meg, hogy a szülők tanítása a közös állami normák követelményei alapján nem elegendő. Egy helyi bíró, akit Jeanine Pirro alakít, egy hetet ad nekik, hogy bebizonyítsák, megfelelő a képzettségük, különben a diákok kénytelenek állami iskolába járni. A lelkész és a szülők Washingtonba indulnak, hogy tanúskodjanak a Kongresszus otthoni oktatással foglalkozó albizottsága előtt. A film utolsó felének nagy része főleg a szülők, a lelkész és a kongresszusi tagok hosszú beszédeiből áll az otthoni oktatás témájában.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu | PREMIER! A helyi lelkipásztor vezette szülők egy csoportja otthoni oktatásban részesíti gyermekeit, amikor...

Közzétette: Nicelife – 2022. március 5., szombat