ISTEN NEM HALOTT
(GOD'S NOT DEAD)

Josh elsőéves egyetemista, aki nem hajlandó Istent halottnak nevezni az első filozófia órán. Ateista professzora arra hívja ki, hogy bizonyítsa be, Isten létezik. A családja és a barátnője is próbálja lebeszélni az egészről, Josh azonban úgy érzi helyt kell állnia.

Ahogy idézi is a diák, "csak egy valódi kockázat próbálhatja meg a valódi hitet." (C.S. Lewis) A filmben különböző hátterű emberek életébe is bepillantást nyerhetünk. Egy közös van bennük: mindegyikőjüknek nagy szüksége van hitre, reményre, Isten kegyelmére. Nagy hatással lesz rád e film!

"Aki tehát vallást tesz rólam az emberek előtt, arról majd én is vallást teszek mennyei Atyám előtt, aki pedig megtagad engem az emberek előtt, azt majd én is megtagadom mennyei Atyám előtt." (Máté 10:32-33)


Kapcsolódó filmek: Isten nem halott 2. | Isten nem halott 3.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Forrás: filmnet7.com

EZEKET LÁTTAD MÁR?

A tökéletes ajándék

Az ima soha nem vall kudarcot

Csodakrumpli


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!