IDŐVÁLTOZTATÓ
(TIME CHANGER)

A film 1890 amerikájában kezdődik, ahol még keresztény erkölcsök uralkodtak. Az egyik professzor apja egy időgépet épített és így bepillantást nyerünk a huszonegyedik század Istentől elrugaszkodott világába is.Vajon honnan ered a 21. század erkölcsi válsága? A lehetséges válaszok közül ez az izgalmas film egy mindnyájunk számára elgondolkoztató feleletet ad. Megláthatjuk, hova vezetett az, hogy az erkölcs mögül kihagytuk a tekintélyt. Elgondolkodtató, megdöbbentő alkotás.

"A Sátán nem ellenzi a jó erkölcsöt, ő Jézus Krisztussal ellenkezik. Az ember élhet erkölcsösen egész életében, de a végén nem kerülhet a mennybe. Használhatjuk az erkölcsi tanításokat, hogy vonzzuk az embereket az Úrhoz, de a kereszténység végcélja Krisztus tekintélye. Az Ördög támadja ezt és meg akar győzni minket, hogy csak az erkölcsöt hirdessük." /részlet a filmből/

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Ígéretek Astridnak

Kegyelemből megmentve

Nem szégyellem


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!