IDŐVÁLTOZTATÓ

A film 1890 amerikájában kezdődik, ahol még keresztény erkölcsök uralkodtak. Az egyik professzor apja egy időgépet épített és így bepillantást nyerünk a huszonegyedik század Istentől elrugaszkodott világába is.Vajon honnan ered a 21. század erkölcsi válsága? A lehetséges válaszok közül ez az izgalmas film egy mindnyájunk számára elgondolkoztató feleletet ad. Megláthatjuk, hova vezetett az, hogy az erkölcs mögül kihagytuk a tekintélyt. Elgondolkodtató, megdöbbentő alkotás.

"A Sátán nem ellenzi a jó erkölcsöt, ő Jézus Krisztussal ellenkezik. Az ember élhet erkölcsösen egész életében, de a végén nem kerülhet a mennybe. Használhatjuk az erkölcsi tanításokat, hogy vonzzuk az embereket az Úrhoz, de a kereszténység végcélja Krisztus tekintélye. Az Ördög támadja ezt és meg akar győzni minket, hogy csak az erkölcsöt hirdessük." (részlet a filmből)

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A hit kérdése

Megkérdőjelezni a hitet

A hit nyilai