AZ IMA SOHA NEM VALL KUDARCOT
(PRAYER NEVER FAILS)

Amikor egy középiskolás kosárlabda edzőt kirúgnak, amiért imádkozik egyik játékosával; követi Isten hívását, és egy agnosztikus, szerencsejátékot űző ügyvédet bíz meg, aki képviseli a perben."Az ima soha nem vall kudarcot" című film egy jogi dráma egy feltörekvő kosárlabda edzőről, aki jó úton halad a bajnoki cím felé csapatával, amikor hirtelen kirúgják azután, hogy az egyik játékosával imádkozott, akinek nagy szüksége volt erre. A film hatalmas és mély igazságot szándékozik közvetíteni, miszerint ha hitben élsz, és szembe is jön a kudarc, maradj az imában hűséges, és várj türelemmel az Isten válaszára az Ő akarata szerint.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Szelfi apa

Igaz megbocsátás

Gospel


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!