PREMIER: ÉLETJEL

David nyugodt világa a feje tetejére áll, amikor vér szerinti édesanyja váratlanul felkeresi őt, és találkozni szeretne 18 éves fiával, akit életében mindössze egyszer tarthatott a karjaiban.A Kendrick-fivérek által 2022-ben bemutatott 'Lifemark' (Életjel) című film az életet ünnepli, mely kivételes ajándék. A történet a 2018-ban megjelent 'Életben maradtam a Parker Sugárúton' című dokumentumfilm adaptációja, mely David Scotton örökbefogadásának igaz történetét dolgozza fel, melyben egy abortuszt fontolgató fiatal lány élete legnehezebb időszakában végül a legjobb döntést hozza; az életet választja születendő kisbabája számára.

"...minden szívdobbanás azt mondja: szeretni kell." (Jókai Mór)

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Szerelempróba

Lendkerék

Végtelen hit


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu #nicelifefilm PREMIER! David nyugodt világa a feje tetejére áll, amikor vér szerinti édesanyja váratlanul...

Közzétette: Nicelife2023. március 18., szombat