PREMIER: AZ UTOLSÓ BAJNOK

Ez az igaz eseményeken alapuló inspiráló történet az olimpiai birkózóról, John Wrightról szól. Amikor édesanyja meghal, John visszatér szülővárosába, amely még nem bocsátott meg neki.John Wright szülővárosában igazi hős volt - középiskolai birkózócsapatának hatalmas sztárja és ígéretes olimpikon. Mindent megkaphatott volna, de egy rossz döntés összetörte az álmait, és távozásra késztette amiatt a botrány miatt, amely azóta is kísérti.

Húsz évvel később John édesanyja halála után visszatér a a kisvárosba abban a reményben, hogy megmentheti a családi házat az elárverezéstől. Jeges fogadtatása azonban azt bizonyítja, hogy egykori barátai és szomszédai még mindig nem bocsátottak meg neki. John váratlanul lehetőséget kap arra, hogy mindent más irányba mozdítson – azzal, hogy a középiskola birkózócsapatát edzi. Ott találkozik Michaellel, a tehetséges fiatallal, akinek nehéz családi háttere van, és egy olyan ellenféllel rivalizál, aki legyőzi őt a szőnyegen és azon kívül is. Lehet-e John a csapat igaz vezetője, akire Michaelnek szüksége van, vagy elveszíti magát múltja sötét démonai miatt?

Az utolsó bajnok egy inspiráló, igaz történet, amely a második esélyről szól.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu #nicelifefilm | PREMIER! Ez az igaz eseményeken alapuló inspiráló történet az olimpiai birkózóról, John...

Közzétette: Nicelife2022. május 7., szombat