PREMIER: NINCS AKADÁLY

Egy középiskolai kosárlabda edző kényszerhelyzetben terepfutást kezd el tanítani, ám érdeklődés hiányában azt is csak egy asztmás kislánynak. A tininek ráadásul az élete sem egyszerű, de a keresztény edző és családja számára fontos, hogy Hannah-nak az élete jó irányba forduljon.Az Overcomer című film fő témája az identitás megtalálása Krisztusban, mely az Efézusbeliekhez írt levél első, és második fejezetén alapul. Kultúránk azt akarja mondani, hogy az identitás az, amit érzel, vagy amit a kultúra mond rólad, vagy valamilyen státusz, munkahely, pénzügyi helyzet... De mindezek a dolgok hamar megváltozhatnak. Szóval ki vagy te valójában, amikor nem ezekre a dolgokra tekintesz?

A film vallásos természetét és a Kendrick Brothers korábbi produkcióit illetően Kendrick elmondta: "Elsődleges célunk az, hogy segítsünk az embereknek, akik már ismerik Krisztust, hogy tovább növekedjenek és éljék meg a hitüket."

"Ki az, aki legyőzi a világot, ha nem az, aki hiszi, hogy Jézus az Isten Fia?!" (1 János 5:5)


Szinkronos változat:


Feliratos változat - HD, Premier (zenei betétek is fordítva):

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Szerelempróba

Végtelen hit

Mutasd meg az Atyát


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu #nicelifefilm #premier "Az Overcomer című film fő témája az identitás megtalálása Krisztusban, mely az...

Közzétette: Nicelife2019. december 25., szerda