LEGYEN VILÁGOSSÁG!
(LET THERE BE LIGHT)

A szókimondó ateista, Dr. Sol Harkens élete látszólag sikeres, úszkál a hírnévben. Azonban egy autóbaleset következtében halálközeli élményt él meg, ami mindent megváltoztat.Az író legújabb könyve, az "Isten abortálása" című kapcsán újabb sikert könyvelhet el, azonban egy nem várt fordulat megváltoztatja a kőkemény ateistát is, ugyanis egy rövid, halál utáni élmény, egy látomást él meg főhősünk; amiben ráébred, hogy van valami a halál után, van remény, és a kisfia, aki rákban meghalt 9 évesen, igenis örök életre hívatott.

"Jézus azért jött, hogy fényt hozzon a világba. Nézzünk csak körül, mi megy ma a világban. Egyfajta sötétség terjed szerte az egész bolygón. Jézus a gyűlölet ellen prédikált, a szeretetet szónokolta. A világ világossága magát akarja, hogy az ő szeretet üzenetét terjessze." (részlet a filmből)


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Felemelve

Keresztény társkereső

Ma csak álmodom arról..


SEGÍTSD KÜLDETÉSÜNKET!


SZÓLJ HOZZÁ!