PREMIER: LEGYEN VILÁGOSSÁG!

A szókimondó ateista, Dr. Sol Harkens élete látszólag sikeres, úszkál a hírnévben. Azonban egy autóbaleset következtében halálközeli élményt él meg, ami mindent megváltoztat.Az író legújabb könyve, az "Isten abortálása" című kapcsán újabb sikert könyvelhet el, azonban egy nem várt fordulat megváltoztatja a kőkemény ateistát is, ugyanis egy rövid, halál utáni élmény, egy látomást él meg főhősünk; amiben ráébred, hogy van valami a halál után, van remény, és a kisfia, aki rákban meghalt 9 évesen, igenis örök életre hívatott.

"Jézus azért jött, hogy fényt hozzon a világba. Nézzünk csak körül, mi megy ma a világban. Egyfajta sötétség terjed szerte az egész bolygón. Jézus a gyűlölet ellen prédikált, a szeretetet szónokolta. A világ világossága magát akarja, hogy az ő szeretet üzenetét terjessze." (részlet a filmből)


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Langymeleg

Októberi csecsemő

Mit tenne Jézus? 2


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv #nicelifefilm A szókimondó ateista, Dr. Sol Harkens élete látszólag sikeres, úszkál a hírnévben....

Közzétette: Nicelife2022. december 3., szombat