ISTEN KEGYELMÉBŐL

"Minden megváltozhat egy pillanat leforgása alatt. és egy életen át tarthat, míg helyrehozzuk." A film egy fekete pásztorról szól, aki másodállásban rendőr. Olyan helyzetekbe kerül, ahol már nagyon nehéz megbocsátani. Mert a szeretteidet könnyű szeretni, nemigaz? De mi van azokkal, akik gyűlölnek téged?Mac McDonald elveszti a fiát egy autóbalesetben; és az azt követő 17 évben a keserűség és a fájdalom befolyásolja az életét és viszonyát a családja iránt; haragszik Istenre a történtek miatt. és szinte mindenki másra is. Mac dühe rendíthetetlenné teszi a rendőrségi munkájában, ami miatt sokszor forró helyzetekbe kerül; majd a társa lesz Sam Wright, akinek emelkedőben van a karrierje az alakulatnál; mellesleg részmunkaidős lelkész és szerető családapa. Mac magánélete elég rémisztő, mint bármi, ami Memphis utcáin történik. A pénz miatti állandó feszült légkör miatt gyakran összeveszik feleségével, aminek Blake fia is ki van téve; aki pedig rossz társaságba kerül és egyre jobban kerüli az iskolát.

Sam-ről pedig nem igazán volt elképzelhető, hogy rendőrként dolgozzon. Azonban egy nap kapott egy hívást, George nagyapjától, aki miniszter. Mivel ahogy az lenni szokott, egy kezdő lelkész keresete nem igazán sok; ezért hogy ellássa a fiatal család anyagi helyzetét, rendőrként dupla munkát vállalt. Azonban ebben az új pozicióban, mint őrmester, kezd kétségbe esni, hogy mi lesz, ha éles helyzetre kerül a sor; hiszen ez teljesen más munka, mint a lelkipásztoroké. Vajon Mac és Sam egyesíti-e erőit, s e különbözőségekben rejlő erőket arra használják, hogy segítsenek másoknak?

Mindennap meg van a lehetőségünk arra, hogy újjáépítsük a kapcsolatunkat az Úrral és meggyógyítsa sebeinket Isten befogadó kegyelme. Sohase becsüljük alá Isten végtelen hatalmát.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.