A TÁRGYALÁS
(THE TRIAL)

Miután egy szörnyű balesetben elvesztette feleségét és két fiát; úgy tűnik a kisvárosi ügyvéd, Kent McClain számára az öngyilkosság az egyetlen menekülési út.

Azonban pont mielőtt meghúzná a ravaszt, érkezik egy hívás. Megkérik, hogy képviseljen a bíróságon egy gyilkossággal vádolt fiatal fiút, aki ártatlannak vallja magát. Ez az ügy örökre megváltoztatja életét. A film végén maga a főszereplő is felismeri Isten akaratát életében, és a hibáztatás helyett tudja, tovább kell élnie az életet. Körülbelül három mondat erejéig van szó Istenről, nem az a "direkt" film, azonban tanulságos, izgalmas történet.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Októberi csecsemő

Lendkerék

Sarah választása


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!