AMIKOR JESSE A TÉT
(BECOMING JESSE TATE)

Jesse Tate egy vidám természetű 13 éves kamasz, aki próbál megbirkózni az élete kihívásaival, miközben van egy családi titka is. Azonban ez a titok idővel fenyegetésnek teszi ki a barátságait, a családját, és a hitét is. Idővel ráébred arra, hogy milyen jó megbocsátani, még ha a körülöttünk lévők nem is biztosan tudnak róla. Megpróbálja a dolgokat a kezében tartani, miközben maga is változik.Egy kedves történet a megbocsátásról, a barátságról, a hitről. Megérthetjük, hogy nem biztos, hogy a tömeg hangja a nyerő, hanem a valódi barátság, a család, és Isten. Néha úgy tűnik, hogy a dolgok teljesen szétesnek; pedig Jesse szereti a családját és a gyülekezetben is eljár. Sokat segítenek neki igaz barátai, és a lelkipásztor is. És a Jesse-ben erősödő hit megváltoztatja a környezetét is.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Megmentő hit (2012)

Kegyelemből megmentve

Egy másik tökéletes idegen


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!