A HIT NYILAI
(LIKE ARROWS)

Amikor a konfliktusok, a lázadás és a harag elnyomja családjuk boldogságát, Charlie és Alice kénytelen változtatni azon, hogyan élik mindennapjaikat, és hogyan nevelik a gyerekeiket.Meglepődve találnak egy olyan élethosszig tartó megoldást, amely pontosan az, amire szükségük van. Egy fontos döntés, mely mellett kitarottak élük végéig: Krisztusra alapozni a család békességét.

"Isten nem csupán része kell, hogy legyen az életünknek, hanem az életünk középpontja kell, hogy legyen."

Ha Te is díjaztad a Szerelempróba, Bátorság emberei, Imával nyert csaták című filmeket, akkor ezt is szeretni fogod! Egy film, mely végig bemutatja a történéseket egy fiatal pár első éveitől egészen az idős korukig.

Producer: Alex Kendrick.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Én nem Ő vagyok

Mindörökké

Isten nem halott 4


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!