PREMIER: CSALÁDI TÁBOR

Amikor két, teljesen különböző család kénytelen együtt táborozni, az apák küzdenek azért, hogy összetartsák családjukat és megmentsék házasságukat, miközben versengenek egymással is az áhított tábortrófeáért.Amikor az Ackerman család lelkésze arra biztatja őket az egyik istentiszteleti alkalmon, hogy jelentkezzenek egy hétre a családi nyári táborba, Grace úgy véli, hogy ez lehet a tökéletes gyógymód, a közel sem tökéletes családjához – még akkor is, ha mindannyian szívesebben tartózkodnának máshol, mint a rusztikus Katokwah-táborban.

Egy apáknak szánt túrán a két családfő, Tommy és Eddie eltévednek az erdőben. Mialatt a táborban mindenki kétségbeesetten őket keresi, ezzel egy időben a két apa kénytelen összedolgozni, és Isten felé fordulni, abban a reményben, hogy találnak egy olyan utat, amely kivezeti őket az erdőből.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Tökéletes idegen

Nincs nagyobb szeretet annál

Mi lenne ha..


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu #nicelifefilm #nicelifepremier ÚJ FILM! Amikor két, teljesen különböző család kénytelen együtt táborozni,...

Közzétette: Nicelife2023. január 18., szerda