MISTER RÉGIMÓDI

A egyetemista éveiben teljesen más életet élő Clay, és a szabadszellemű Amber furcsa találkozásuk után megkísérelik a lehetetlent: régimódi udvarlást napjaink Amerikájában.Clay Walsh, az egykori nagymenő életet élő, immár teljesen máshogy gondolkodó srác, akinek régiségboltja van egy kisvárosban. Volt egy pont, amikor éles irányváltást vett. Amber, akivel elsőre véletlenül fut össze, igencsak furcsának találja Clay erősen konzervatív nézeteit. Végül, Clay-nek szembe kell nézni félelmeivel, és túl kell lépnie rajtuk. Nyitnia kell, hiszen nem zárkózhat el teljesen a világ elől régmúlt sérelmei miatt.

"Azért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az; a régiek elmúltak, ímé, újjá lett minden." (2 Korinthus 5. 17)

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A gazda és Belle megmenti Mikulásfalvát

Keresztény társkereső

Az apai szeretet


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv A egyetemista éveiben teljesen más életet élő Clay, és a szabadszellemű Amber furcsa találkozásuk után megkísérelik a lehetetlent: régimódi udvarlást napjaink Amerikájában.

Közzétette: Nicelife2022. augusztus 24., szerda