MISTER RÉGIMÓDI
(OLD FASHIONED)

A egyetemista éveiben teljesen más életet élő Clay, és a szabadszellemű Amber furcsa találkozásuk után megkísérelik a lehetetlent: régimódi udvarlást napjaink Amerikájában.Clay Walsh, az egykori nagymenő életet élő, immár teljesen máshogy gondolkodó srác, akinek régiségboltja van egy kisvárosban. Volt egy pont, amikor éles irányváltást vett. Amber, akivel elsőre véletlenül fut össze, igencsak furcsának találja Clay erősen konzervatív nézeteit. Végül, Clay-nek szembe kell nézni félelmeivel, és túl kell lépnie rajtuk. Nyitnia kell, hiszen nem zárkózhat el teljesen a világ elől régmúlt sérelmei miatt.

"Azért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az; a régiek elmúltak, ímé, újjá lett minden." (2 Korinthus 5. 17)


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Csodakrumpli

Jonathan Sperry titkai

A tökéletes ajándék


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!