ÉLETET MENTENI
(TO SAVE A LIFE)

Jake Taylornak mindene megvan: barátok, hírnév, kosárlabda-ösztöndíj várja; és a legmenőbb lány is az övé a suliban. Mi lehetne ennél jobb? Nézzük Roger Dawson-t. Roger egy semmi. Nincsenek barátai. Nincs reménye. A dolgok nem is lehetnének rosszabbak. Mit tehetne? Jake és Roger legjobb barátok voltak, amikor gyerekek voltak. De a középiskolai politika gyorsan elrántotta őket egymástól. Roger nem illik már össze Jake-el -vagy bárki mással is. Egy tragikus lépést követ el magányában.Jakes utolsó erőfeszítésével nem tudta megállítani Roger-t, és a hirtelen tragédia Jake világát összetörte. Valami összetörik benne és kérdései merülnek fel addig tökéletesnek látszó életével kapcsolatban. Legfőképpen, nem tudja elfelejteni a kérdést: "Vajon megmentethette volna Roger-t?"

Talán e küldetés válaszaként, Jake megtalálja a következő srácot, aki kitaszított és magányos, segítségre van szüksége, ahogy Rogernek lett volna. De ez a gyors váltás veszélyezteti az addigi értékekre felépített életét. Sokba kerülthet: az addigi barátai, barátnője és még az álma is bánhatja? Vajon megéri az árat, hogy megtalálja a választ a végső kérdésre: "Miről szóljon valójában az élete?"


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Forrás: filmnet7.com

EZEKET LÁTTAD MÁR?

Az ima soha nem vall kudarcot

Felemelve

Kegyelemből megmentve


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!