TÜKÖRCSAVAR

A film Caleb történetét meséli el. Egy fiatal deszkás srác, akinek beteg lesz az édesanyja, édesapja pedig nem él velük. Anya és fia kapcsolata nem áll a helyzet magaslatán.Caleb egyre kezdi elveszíteni a reményt, hogy teljesüljön az álma, miszerint szponzorált deszkás legyen. Miután talál egy köteg régi szerelmes levelet, megkeresi az édesapját; s ezzel olyan út veszi kezdetét, amire maga sem számított. A film fő tanulsága, hogy mi történik, ha elengedjük a dühöt és helyette a megbocsátást engedjük a szívünkbe.

"Mert ha megbocsátjátok az embereknek az ő vétkeiket, megbocsát néktek is a ti mennyei Atyátok. Ha pedig meg nem bocsátjátok az embereknek az ő vétkeiket, a ti mennyei Atyátok sem bocsátja meg a ti vétkeiteket." (Máté 6:14-15)

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Nagyobb

Futásomat elvégeztem

Indián ló