EGY DOBOZNYI HIT

A filmnek keresztény üzenete van, de nem prédikál. Valójában az üzenet többnyire nagyon finom, és ehelyett arra összpontosít, hogyan boldogul egy fiatal lány, amikor az apját (alaptalanul) börtönbe zárják. A pozitív attitűdje viszi át, és ez a film többet mond el példával (hogyan él és mit csinál), mint szavakkal.Ahogy mondják: ahol van akarat, ott út is van. Egy tinédzser lány a hit fogalmát alkalmazza belső adottságaival kombinálva, hogy segítse a nézőknek megérteni az Istenben való bizalom fontosságát az élet minden körülményei között. A 16 éves Dior elveszíti édesanyját, apját alaptalan vádakkal börtönbe zárják, a lány az utcára kényszerül, nyomában egy szociális munkással. Dior pozitív hozzáállásával és gyakorlatias szemléletével tartja fenn magát kitartva Istenbe vetett hitében, nehéz körülmények között is a legjobb helyzeteket használva fel. A film arra készteti a nézőt, hogy saját életét más szemszögből lássa, legyen hálás az apróságokért, és tegyen minden pillanatot kinccsé.

"Az én békességemet adom néktek: nem úgy adom néktek, ahogy a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, és ne féljen." (János 14:27)
A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Fordította: badnewsforthedevil

Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Ahogy mondják: ahol van akarat, ott út is van. Egy tinédzser lány a hit fogalmát alkalmazza belső...

Közzétette: Nicelife2022. február 19., szombat