PREMIER: NEM SZÉGYELLEM

Igazán inspiráló igaz történet, mely Rachel Joy Scott naplóbejegyzései alapján készült.A felnövekvő Rachel tudja, hogy Isten szereti őt, de nem volt mindig kész befogadni. A hite néha olyan volt, mint a lángoló tűz, máskor a mindennapi dolgok felülkerekedtek azon. Naplójában azt írta: "Nem értem, miért olyan nehéz Istennel járnom. Annyira gyenge vagyok."

Elérkezett azonban egy töréspont, amikor találkozik, és tudja, hogy segíteni kell egy nem-hívőnek, akit mint bátyjaként fogad, és szeret, és akinek segítségre van szüksége. Vágyott arra, hogy sokakat megérintsen, hiszen egy ártatlanul jó szívű keresztény középiskolás lány. "Sokat rajzolok kezeket. Azt hiszem azért, mert ez az út, hogy megérintsünk másokat." - írta naplójában.
A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Igazán inspiráló igaz történet, mely Rachel Joy Scott naplóbejegyzései alapján készült. A felnövekvő...

Közzétette: Nicelife2022. augusztus 27., szombat