MINT EGY COUNTRY DAL

A film Jake Reeson történetét meséli el, egy feltörekvő énekesét, akinek a "világ a kezében van", egészen addig, amíg az egója meg nem töri a lendületet.Ugyanis hajlamos túlzásba vinni a bulizást, és felelőtlen döntéseket hozni. Arra kényszerül, hogy változtasson ezen, amikor azt látja, kezdenek körülötte szétesni a dolgok. Jake találkozik egykori szerelmével, Beccával, aki keresztény lett legutóbbi találkozásuk óta. Az édesanyja pedig, Mia fájdalmas titkokat fojt magába.. Ezentúl azt hazudta Jake-nek, hogy édesapja meghalt egy autóbalesetben. De életben van, és találkozásukra is sor kerül Nashville külvárosában, mely olyan események lánculatát indítja el, mely lehetőleg elhozza a megbocsátás, és megbékélés idejét mindenki számára.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Fordította: badnewsforthedevil

Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv #nicelifefilm A film Jake Reeson történetét meséli el, egy feltörekvő énekesét, akinek a "világ a kezében van", egészen addig, amíg az egója meg nem töri a lendületet.

Közzétette: Nicelife2023. május 13., szombat