PREMIER: KEGYELEMBŐL MEGMENTVE

Reményvesztettség. Fájdalom. Ki ne érezte volna már ezeket? Azonban -ha nem is könnyű- sohasem késő helyes irányba fordítani tekintetünket, hiszen mindig van lehetőség egy új esélyre!Rick, a fiatal, és sikeres rendőr életében tragédia történik. A feleségét elveszíti, így teljesen reménytelenül éli mindennapjait. Nem veszi észre, de felemészti ez az állapot. Eldönti, hogy nincs értelme így folytatni tovább, de akkor Isten közbelép, és Grace váratlan megjelenésével egy új esélyt kap, hogy a dolgok jó irányba forduljanak.

"Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni." (1 Korinthus 10:13)A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Reményvesztettség. Fájdalom. Ki ne érezte volna már ezeket? Azonban -ha nem is könnyű- sohasem késő helyes irányba fordítani tekintetünket, hiszen mindig van lehetőség egy új esélyre!

Közzétette: Nicelife2022. szeptember 17., szombat