MEGVÁLTÓ SZERELEM

Angelt még 8 éves korában adták el prostituáltnak, és semmi mást nem ismert az életben, csak az árulást, és a hűtlenséget. Vajon lehetséges meggyógyítani egy ennyire összetört szívet?Az 1850-es években egy gyönyörű fiatal nő, Angel, prostituáltként dolgozik Kaliforniában. Annak ellenére, hogy a helyi férfiak vágyának tárgya, túléli a gyűlöletet és az önutálatot. Eközben egy idelátogató gazda, Michael Hosea Istenhez imádkozik, és segítséget kér feleségkeresésben. Később aznap meglátja Angelt, amint a városban sétál, és első látásra beleszeret.

Angel, akinek a valódi neve Sarah, csak a férfiak bántalmazását ismerte meg. Gyerekként kihallgatja apját, aki azt mondja, hogy soha nem lett volna szabad megszületnie. Sarah megtudja, hogy apja házas, anyja, Mae pedig a szeretője, ő pedig törvénytelen gyermek. A férfi végül megszakítja velük a kapcsolatot, arra kényszerítve a nőt, hogy prostituált legyen, aki végül megbetegszik és meghal. Sarah zavartan elutasítja anyja katolikus hitét. Később eladják a 8 éves Sarah-t egy Duke nevű férfinak, aki átnevezi 'angyalnak', és prostitúcióra kényszeríti. Innen elszökik Kaliforniába, abban a reményben, hogy új életet kezd, de nincs pénze, így ismét prostituált lesz egy ottani bordélyházban. Ezután lép be a történetbe Michael, az istenfélő gazda. Francine Rivers regénye alapján készült film.

A filmet néhány jelenete miatt gyermekeknek nem ajánljuk!

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A sasok szárnyai

A fegyvertelen katona

Luther élettörténete


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu #nicelifefilm Angelt még 8 éves korában adták el prostituáltnak, és semmi mást nem ismert az életben, csak...

Közzétette: Nicelife2023. március 7., kedd