JÉZUS MEGMENTETT A VISSZAFORDÍTHATATLAN TRANSZMŰTÉTEKTŐL!

Oli London influencer egy ideig transzneműként azonosította magát a közösségi médiában. Jézussal való kapcsolatra jutása állította meg abban, hogy olyan műtéteken essen át, amelyek visszafordíthatatlanul károsították volna a testét.A 32 éves híresség több plasztikai műtéten esett át azért, mert koreai popénekesnőre akart hasonlítani. Egy templom utolsó sorában ülve éredt fel. Podcast társainak, Francis Fosternek és Konstantin Kisinnek, elmondta, hogy egy hangot hallott, amely azt súgta:

hagyja abba a hiábavaló törekvéseit, és élvezze azt, akinek Isten teremtette.

Ezután rendszeresen járt templomba, és elkezdte olvasni a Bibliát. Oli London a templomban ismerte fel, hogy sok híresség és médiaszemélyiség arra készteti a torz testképpel küszködő embereket, hogy műtétek végtelen során menjenek keresztül, ahelyett, hogy azt mondanák nekik: fogadják el a testüket és bízzanak magukban, vagy egészséges életmódbeli változtatásokra buzdítanák őket.

A YouTuber rájött, hogy külső tulajdonságai nem fontosak, és hamarosan 'megbánta' korábbi döntéseit. Ahogy közeledett Krisztushoz, abbahagyta ezeknek az őrült dolgoknak a hajszolást, mondta. "A nap végén nem éreztem beteljesülést, elégedettséget; nem tett boldoggá, hanem ártott nekem és ártott másoknak is."

Oli London most azon dolgozik, hogy visszaváltoztassa természetes fizikai megjelenését


Múltbeli influencer munkájára gondolva aggodalmát fejezte ki amiatt is, hogy közvetve 'műtétekre' ösztönözte a követőit, hozzájárulva ezzel a probléma fokozásához. Ma már arra használja a platformját, hogy figyelmeztesse őket annak a veszélyére, hogy transzneműként azonosítsák magukat, vagy más etnikai hovatartozásra törekedjenek.

A harmincas évei elején 32 plasztikai műtétet hajtottak végre rajta azért, hogy megváltoztassák a testét. "Thaiföldre akartam menni testműtétre. Meg is halhattam volna, vagy egész hátralévő életemben bánhattam volna, amit tettem." Jézus megállította abban, hogy még drasztikusabb változtatásokat hajtson végre a testén.

Tavaly novemberben London hasonló megjegyzéseket tett a Catholic News Agency-nek: "Tulajdonképpen megmentette az életemet" – mondta, amikor elkezdett templomba járni, ahol megtanulta 'elfogadni' magát olyannak, amilyennek Isten teremtette.

"Visszahozott emberi önmagamhoz, és megtaláltam Istent."

Oli London most azon dolgozik, hogy visszaváltoztassa természetes fizikai megjelenését, minden korábbi plasztikai beavatkozás ellenére. "Isten teremtett azzá, aki vagyok. Mi a fenéért akarnék ezen változtatni? Miért mennék ezekre az extrém beavatkozásokra? Isten ezért teremtett engem; nem erre szánta az életem." A CNA-nak elmondta, hogy hamarosan megkeresztelkedik.


Ezeket is ajánljuk


Sátánistából újjászületett keresztény

Joshua útja Istenhez

Megszabadultam a pornográfiától!


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu A YouTuber rájött, hogy külső tulajdonságai nem fontosak, és hamarosan 'megbánta' korábbi döntéseit. Ahogy...

Közzétette: Nicelife2023. február 25., szombat