KÖSZÖNTÜNK, IGAZLELKŰSÉG ÉS IGAZSÁG!

"Álljatok hát elő, körülövezvén derekatokat igazlelkűséggel, és felöltözvén az igazságnak mellvasába." (Efézusbeliekhez írt levél 6:14)A Szentlélek elvezet bennünket minden igazságra, és biztosít arról, hogy megigazít minket. Így lát el két fontos fegyverrel a gonosz erői ellen, amelyek hazugságokra és csalásokra alapozzák stratégiájukat. Ha a gonosz erői a múltbeli vagy jelenlegi körülményeidet hozzák fel ellened, és arról akarnak meggyőzni, hogy te magad gonosz vagy és értéktelen, akkor védd ki ezt a hazugságot azzal az igazsággal, hogy te Isten gyermeke vagy, bűneidet pedig befedezte megváltó Jézusod vére, s azokkal nem lehet kárhoztatni téged.

Ha a gonosz erőkkel kerülsz összeütközésbe, emlékezz rá, hogy bár el tudnak ültetni a tudatodba gonosz, hazug gondolatokat, de nemolvasnak elmédben, és nem lehetnek biztosak abban, hogy sikeresek voltak, míg nem hallanak ezt megerősítő szavakat, vagy látnak tetteket tőled. Ha kívülről kapsz támadást, vagy bármilyen jelet arra nézve, hogy a gonosz befolyással van gondolataidra, akkor nagyon fontos, hogy hangos imával valld meg Jézus megigazítását életedben, és eként utasítsd el Sátánt! így hallja, mi történik benned, és menekülni kényszerül.

Megújulási összejövetelt tartottam Arizona államban, hol nagyon erős a sátánkultuszok tevékenysége. Általában jól alszom, de azokban a napokban minden éjjel háromkor felriadtam, és iszonyú erővel támadó, negatív gondolatokkal vívódtam: "Add fel! Nem vagy érdemes arra, hogy vezesd ezeket az Istentiszteleteket! Meg fogsz halni! Miután egy héten át imádkoztam Isten segítségéért, Ő küldött egy barátot, aki velem maradt a házban. Amikor elmondtam neki, mi történik velem, elmagyarázta, hogy az éjszakának ebben a szakaszában a legerősebb a démoni tevékenység. Azt tanácsolta, imádkozzak hangosan Jézus nevében, és az igazlelkűség övével, valamint Krisztus igazságának mellvasával utasítsam vissza ezeket a hazugságokat. Amikor aznap éjjel jöttek a támadások, hangosan kezdtem imádkozni. "Jézus Krisztus, Megváltóm, a Te igazságodat igényelem, és nevedben visszautasítom az ördög minden hazugságát! Hamarosan el tudtam aludni, és néhány nap múlva már teljesen megszűntek a támadások. Tartsd szem előtt, hogy az ellenség nem állhat meg az igazsággal szemben!

Imádság a mai napra
"Dicsőítelek téged, Uram, a Szentlélek hatalmas erejéért, amely felmagasztalja Jézust az életemben, és visszaveri az ellenség támadásait!"