SÁTÁNISTÁBÓL ÚJJÁSZÜLETETT KERESZTÉNY

"Nem számít, milyen messze kerültél Istentől. Mindig van hazaút." Jacob McKelvy a texasi Greater Church of Lucifer (Lucifer Nagyobb Egyháza) alapítója mondta ezeket a szavakat, miután ő és felesége megtagadták a sátánhoz fűződő kötelékeiket és újjászülettek keresztényekként múlt hónapban – számol be a CBN News."Sötétségbe voltunk eltemetve és összekötve egy luciferánus szövetségben egymással," - mondja McKelvy a Spring First Church (Tavasz Első Gyülekezete) istentiszteletén, a texasi Houstonban.

"Az ellenség befolyásának az árnyékában álltunk bemocskolva, szeretetet pedig nem ismertünk a feleségemmel az egymás irántin kívül. Ma megdorgálom, leleplezem és megtöröm a sátáni szövetséget Jézus Krisztus vére által" – jelentette ki a bemerítkezése előtti pillanatokban.

McKelvy a CBN News-nak mesélte, hogy a sátánizmusba való belekeveredésének oka lánytestvérének halála volt, aki egy kígyómarásba halt bele. "Nagy adag reménytelenséget és erőtlenséget éreztem, és ez vonzott ide," – mondta, hozzátéve, hogy a sátáni csoport a

"te a magad istene vagy" kijelentéssel csábítgatta.

Az ex-sátánista, újjászületett Jacob keresztsége


A páli fordulat akkor jött, mikor múlt év augusztusában hirtelen egy 'égető érzés' érzett, hogy neki el kell menni egy gyülekezetbe. Elment a Spring First Churchbe és találkozott Robert Hogan pásztorral. Közvetlenül az alkalom után McKelvy átadta az életét Jézus Krisztusnak.

Azt mondta a férfi, hogy reméli, megtérésének története másokat is ösztönözni fog arra, hogy hozzá hasonlóan elforduljanak a sötétségtől és Krisztus életét és fényét kövessék. Ma már gyülekezetekben meséli el bizonyságát, hogy bemutassa az ima és Isten szeretetének erejét.

Múlt héten a Christian Today egy beszámolójában említette, hogy a valódi sátánisták egészen kevesen vannak ahhoz képest, hogy néhány amerikai iskola délutáni Sátán Klubokat tart, melyeknek tiltakozási célja keresztény szülők által szervezve. A cikk azt is említette, hogy miközben a sátánisták furcsa rituálékat tartanak, ez nem jelenti azt, hogy az ördög figyeli is őket.

"A legtöbb sátánizmus egy üres színészkedés; lehet, hogy visszataszító, de megközelítőleg sem olyan gonosz, mint más dolgok. Ha valóban szeretnénk látni a Sátánt munkája közben, akkor a háborúkat, az elkerülhető éhínségeket, a kisebb és nagyobb gyűlöletet, a pornográfiát, a megosztottságot és a nemzeti viszályokat figyeljük meg." - írták a Christian Today cikkében.


Ezeket is ajánljuk


Égő szeretet

Sötétségből a világosságba

Valódi szabadság és illúzió