A SZTRIPTÍZTÁNCOS MEGTÉRÉSE KRISZTUSHOZ

Egy korábban sztriptíztáncosként dolgozó férfi megosztotta saját történetét arról, hogy Krisztus hogyan szabadította meg őt ettől a jól jövedelmező karriertől egy olyan életért cserébe, amelyet mindig is keresett.Donovan Dee Donnell ma életvezetési tanácsadóként, íróként és előadóként tevékenykedik. Korábban egzotikus táncos és sztriptíztáncos karrierje révén szerzett hírnevet, pénzt és szép autókat, de valójában folyamatosan azon töprengett mi lehet az ő életének a valódi célja. "Isten megváltoztatta az életemet, és azt mondta nekem: 'Nem ezért adtam neked a tehetségedet és az ajándékokat!' " - mondta Donnell. Elmondása szerint életében a fordulópont napokkal azután következett be, hogy egy jelentős összeget keresett egy születésnapi bulin való fellépéssel.

"Megvolt a hírnév, az autók, a pénz, a sok figyelem és minden, de mégsem éreztem megelégedettséget vagy azt, hogy beteljesíteném az életem célját!" - mondta. "Nem leltem semmiben örömöm. Mindig a klubban voltam, ahol pénzért levettem a ruháimat, nap mint nap, mint egy robot. És csak egy dolgot éreztem szüntelenül: ennek az életnek többnek kell lennie, ennek az életnek többről kell szólnia. Ez így nincs rendben. Nem számított, mennyi pénzt kerestem, mennyit dicsértek. Nem számít, mennyi lehetőségem volt utazni: hiányzott belőlem az öröm és a béke."

Krisztus megszabadította őt ettől a jól jövedelmező karriertől egy olyan életért cserébe, amelyet mindig is keresett


Aztán egy Istennel folytatott beszélgetés megváltoztatta az életét.

"Egy csendes napot töltöttem egyedül a szállodában, és arra gondoltam megszólítom Istent. Sosem gondoltam erre korábban, de úgy éreztem, nincs veszíteni valóm. Azt mondtam: 'Mit kell tennem?' És Ő egy szót szólt hozzám: 'kilépni!' " Donnell akkor és ott, Isten erőteljes szavának engedelmeskedett. "Isten azt mondta: 'Soha nem tudod meg, mire hívtalak el, amíg nélkülem élsz.' És amikor mindent elvett tőlem, láthattam, hogy mi mindent készített nekem. Jézus azt mondta: 'Azért jöttem, hogy életük legyen és bőségben legyenek.' Ebben a bőséges életben akartam járni és azóta is ebben járok!' "

Ma Donnell arra biztat másokat, hogy fogadják el Istent és legyen az Ő tökéletes tervének betöltése életünk célja.

"Az életet megváltoztató pillanat az volt, amikor abbahagytam az imádkozást azért, amit én akartam, és azért imádkoztam, amit Isten készített nekem!" – mondta. "Születhettél volna az 1600-as években vagy születhettél volna 2237-ben is. De Ő valami miatt most helyezett ide téged a Földre, mely okkal történt. Most van veled és az életeddel terve itt és most!"

Donnell megjegyezte, hogy Jézus azért imádkozott, hogy 'legyen meg a Te akaratod a földön, ahogy a mennyben is'. "Hogyan valósul meg Isten akarata a Földön, ahogy a mennyben? Az Ő edényein keresztül. Ezek vagyunk mi. Van valami, amit most konkrétan szeretne megtenni, és téged választott erre. Mindent megadott neked, amire szükséged van, hogy ezt a küldetést elvégezd."


Ezeket is ajánljuk


Bűnözőből sátánista, majd pásztor

Sötétségből a világosságba

Steven bizonyságtétele


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Egy korábban sztriptíztáncosként dolgozó férfi megosztotta saját történetét arról, hogy Krisztus hogyan...

Közzétette: Nicelife2022. június 28., kedd