A HEROINTÓL JÉZUSIG

''Egy szörny voltam.'' Egy nő sokkoló vallomása miután megszabadult a heroinfüggőségéből, és Jézust választotta.Egy arizonai nő Facebook-posztja kering a világhálón, ahol dokumentálta a lenyűgöző átalakulását, megszabadulva a heroinfüggőségtől, és teljesen Istenbe vetette bizalmát, aki megmentette az életét.

2012 december 6. volt, amikor Dejah Hall, 26 éves, mélypontra került és megkapta a segítséget, amire szüksége volt. Hall, aki kokain-, heroinfüggő volt, azt mondja, hogy teljesen elvesztette az uralmát az élete felett.

"Egy szörny voltam, a szó szoros értelmében," - mondta.

2016 december 6. volt – 4 évre rá, hogy kijózanodott - , amikor Hall megosztott egy üzenetet a Facebookon, ami gyorsan körbe járta a világhálót. A józanságáról írt, előtte és utána képeket is posztolt magáról, bemutatva, hogy hová juttatták a drogok.

"Ma van 4 éve, hogy tiszta vagyok. A bal felső képen (itt nem látható) én vagyok, amikor teljesen be voltam lőve. Szőrnyű intravénás kábíszer használó voltam, és fokozatosan egyre cask rosszabb lett, " írta. "A bal alsó kép (itt a bal) azon a napon készült rólam, amikor letartóztattak 2012. december 6-án, és amikor épp váratlanul átadtam magam Istennek!"Ma, Hall egy 18 hónapos kislány édesanyja, és félúton jár az egyetemi diplomája megszerzésében. Reméli, hogy börtön-misszionárius lehet, így tud majd segíteni azokon, akik hasonló problémákkal küzdenek. "Minden nap hálát adok Istennek, hogy nem vagyok már ott, ahol egyszer voltam!"

Egy következő Facebook-üzenetben Hall azt mondta, hogy tisztázni akarta azt, hogy bár egyes hírportálok nem jelentették meg azokat a mondatokat, amelyeket Istenről mondott, a hite volt az, ami kihozta őt a függőségből és megváltoztatta az életét.

"Csak hogy érthető legyen, nem jutottam volna ide az én Uram és Megváltóm, Jézus Krisztus szeretete és támogatása nélkül!" - írta. Az újabb hírek szerint, Hall már egy egy szervezetnél dolgozik, ahol segíti a drogokkal és alkohollal küzdő személyeket, tanácsot ad nekik, és támogatja őket.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv ''Egy szörny voltam.'' Egy nő sokkoló vallomása miután megszabadult a heroinfüggőségéből, és Jézust választotta.

Közzétette: Nicelife2023. június 12., hétfő