A LÖVÖLDÖZÉST TÚLÉLTE, ISTENHEZ FORDULT

Vér a csizmáin, könnyek a szemében; a Las Vegas-i tragédia tinédzser túlélője Istenhez fordult, élete örökre megváltozott.Amikor egy fegyveres férfi 59 embert lelőtt és több mint 500 embert megsebesített, Lynette Martinez is ott volt a tömegben. A CBN News-nak azt nyilatkozta, hogy soha nem lesz már ugyan olyan az élete, mint azelőtt, miután túlélte a legtragikusabb támadást Amerika történelmében.

"Csak lövéseket és lövéseket és lövéseket lehetett hallani, és egy fiú elesett mögöttem, csupa vér borította. A csizmáimat is vér fedte be. "- emlékezett vissza a lány.

Martinez azt hitte, hogy csak tűzijátékot hall, de amikor a country énekes, Jason Aldean lerohant a színpadról, a lány is futni kezdett az életéért. "Csak hálás tudok lenni, amiért kaptam egy új napot, mert vannak emberek, akiknek ez nem adatott meg, és látom az interneten a videókat arról ami történt és én nem hallom, mert nem érzékelem, nem kellene hozzászoknom a lövöldözés hangjaihoz." -mondta.

Ez a 16 éves lány egy éjszaka alatt felnőtt.

"Őszinte részvétem mindenkinek." - mondta. "Megértem, mert ott voltam, és imádkozom békéért és gyógyulásért minden embernek." Amikor Martinez látja megtelni emberekkel a véradó központokat Las Vegas-ban, ő látja a reményt, a gyógyulást és azt is, amint a jó legyőzi a gonoszt.

"Csodálatos azt látni, hogy emberek ezrei sorakoznak a véradó központok előtt, mert ők nem a politikára és nem a vallásra gondolnak miközben vért adnak, hanem azokra a társaikra, akik tehetetlenek. " - mondta.

Martinez még mindig nem tudja felfogni, hogyan is tudta ezt túlélni.

"Arra vártam, hogy engem is lelő majd, nem pedig arra, hogy élve jövök el onnan. " - mondta.

A kérdésre, hogy hogyan látja ezek után a világot azt válaszolta: "Sokkal másképp, sokkal másképp-nagyon sok együttérzésem van, és minden nap köszönetet mondok Istennek, és csak olyan szeretnék lenni, mint Ő. "
A gyülekezet az egyetlen hely, ahová menni akart, és nagyon hálás azért a közösségért.

"A szívem felmelegszik a sok ember között a gyülekezetben, és ez olyan csodálatos. " - mondta.

Martinez elárulta, hogy megbocsájtott a lövöldöző férfinak. "Úgy gondolom, ez nem az ő hibája. Sem pedig Istené. Ez a gonosz egyik dolga volt. Én megbocsájtok neki. " -mondta a lány.

Azt tervezi, hogy ragaszkodni fog Istenbe vetett hitéhez.

"Olvasni fogom az Ő szavait, dicsőíteni és imádkozni fogok, mert ez az egyetlen dolog, ami átvezet ezen."

Bár nem tudja senki igazán, hogy hogyan fognak reagálni, mikor összeomlik körülöttük a világ, ez a fiatal lány sokkal jobban akarja szeretni az embereket, mint valaha.

"Sokkal jobban fogom szeretni az embereket, úgy fogok rájuk gondolni, mintha a legjobb barátaim lennének, vagy mintha a testvéreim lennének, hiszen azok is. Mindannyian egy okból vagyunk itt," - mondta végül Martinez.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Kereszény vezető a homoszexualitásról

A haldokló férfi keresztsége

Csoda a börtönben


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!