AZ ISZLÁM, A KERESZTÉNYSÉG, ÉS A PRÓFÉCIÁK (2/3) - MEKKÁTÓL RÓMÁIG

"Immár többedik éve tanulmányozom és olvasom, amiket mások is írtak az iszlámról, illetve azokról, amik a világban történnek, amik a híradások fő témáját adják." -mondja Doug. Keresztény emberekként feltehetjük a kérdést, hogy vajon szerepelnek-e ezek a próféciákban?Azt hiszem köztudott számunkra, hogy a Közel-Kelet egy tűzfészekké vált az elmúlt években. Néhányan a stabilitás legutóbbi összeomlását a 2011 elején kirobbant arab tavasz idejére keltezik. Nagyon sok országban, Észak-Afrikától a Közel-Keletig diktátor rezsim volt hatalmon. Hatalmas zavargások törtek ki és úgy tűnt, hogy létrejöhet a demokrácia.

1. rész itt: Testvérharc | 3. rész itt: Kritikus tömeg

Hasonló videó: Iszlám és kereszténység a próféciák tükrében

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

A Fenevad bélyege, 2. rész

A Fenevad bélyege, 1. rész

Ünnepeljen egy keresztény Halloween-t?


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!