SZERETETNEPPER

"Készült egy nagyon figyelemreméltó alkotás, amely kicsit kilóg a hazai filmes mezőnyből: színvonalas és üzenetében nagyon erős hatású" - vélekedett Gesztesi Károly színész, a Szeretetnepper című film narrátora. A film egy testvérpár - egy maffiavezér és egy lelkész - történetét dolgozza fel nem mindennapi módon.Nincs megszokott hepiend, nincs kiszépítve semmi, a végén lemegy a monológ, az élet megy tovább - de felvillan egy menekülési lehetőség abból a durva mechanizmusból, ami sorra darálja be az embereket egymás után. Kell ilyen filmeket csinálni, nekem az különösen érdekes, hogy szinte dokumentumjellegű az egész, tehát minden trükközés nélkül mutatja be a valóságot. Mintha nem is lenne kamera, mintha ott lennél a helyzetben, annyira ügyes az operatőri munka, és a film ettől tud hatni" - állítja Gesztesi.

Király Márk szerint minden adott volt a hitelességhez: például a filmben a Corleone jobbkezét játszó amatőr színész a valóságban is az ukrán maffia délvidéki főnöke volt, aki időközben keresztény hitre tért.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Forrás: Youtube.com

EZEKET LÁTTAD MÁR?

A tanítványozás

Vallásosság és igazi kereszténység

A szombati pihenőnap a Pápa szerint


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!