VALLÁSOSSÁG ÉS IGAZI KERESZTÉNYSÉG

Egy fiatal srác görbe tükröt állít elénk, és azt kéri gondolkodjunk el, ő miért gyűlöli a vallást, a vallásosságot; ami nem egyenlő a szeretetteljes krisztusi kereszténységgel.Merthogy igaz, hogy Jézust vallásos emberek -farizeusok- feszítették meg, és Jézus maga, földi tekintélyüket semmibe véve egyenesen viperafajzatoknak nevezte őket. Az akkori vallási vezetők nagy része gyűlölte Krisztust. Vajon a mai korban lehetséges-e, hogy a vallás nem mindig azonos a igazi kereszténységgel? Kérlek, gondolkodj el ezen te is, hogy mi a különbség vallásosság és igazi kereszténység között!

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Nem közönséges pásztor

Hajléktalannak öltözött pásztor

Egy lélekszörfös szíve


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Egy fiatal srác görbe tükröt állít elénk, és azt kéri gondolkodjunk el, ő miért gyűlöli a vallást, a vallásosságot; ami nem egyenlő a szeretetteljes krisztusi kereszténységgel.

Közzétette: Nicelife2023. május 2., kedd