A NAGY NYOMORÚSÁG DÖBBENETES IGAZSÁGAI 1/3.

Amikor a nagy nyomorúságról beszélünk a Bibliában, a legtöbb ember arra a nagy nyomorúságra gondol, mely a végidőben lesz és ami összefügg a hét csapással. Viszont sokaknak félreérthető, mikor Jézus a nagy nyomorúságról beszél a Máté 24-ben. Tulajdonképpen három különböző időszakról beszél ebben a fejezetben."Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság,amelyről Dániel próféta szólott, ott áll a szent helyen (aki olvassa, értse meg): akkor, akik Júdeában lesznek, fussanak a hegyekre; a ház tetején levő ne szálljon alá, hogy házából valamit kivigyen; és a mezőn levő ne térjen vissza, hogy az ő ruháját elvigye. Jaj pedig a terhes és szoptató asszonyoknak azokon a napokon. Imádkozzatok pedig, hogy a ti futástok ne télen legyen, se szombatnapon. Mert akkor nagy nyomorúság lesz, amilyen nem volt a világ kezdete óta mind ez ideig, és nem is lesz soha. És ha azok a napok meg nem rövidíttetnének, egyetlen ember sem menekülhetne meg; de a választottakért megrövidíttetnek majd azok a napok." (Máté 24:15-22)


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A nagy nyomorúság döbbenetes igazságai 3/3.

A nagy nyomorúság döbbenetes igazságai 2/3.


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Amikor a nagy nyomorúságról beszélünk a Bibliában, a legtöbb ember arra a nagy nyomorúságra gondol, mely a...

Közzétette: Nicelife2022. november 26., szombat