A NAGY NYOMORÚSÁG DÖBBENETES IGAZSÁGAI 2/3.

Amikor a nagy nyomorúságról beszélünk a Bibliában, a legtöbb ember arra a nagy nyomorúságra gondol, mely a végidőben lesz és ami összefügg a hét csapással. Viszont sokaknak félreérthető, mikor Jézus a nagy nyomorúságról beszél a Máté 24-ben. Tulajdonképpen három különböző időszakról beszél ebben a fejezetben.Legutóbb beszéltünk Jeruzsálem pusztulásáról és a zsidó nép nagy nyomorúságáról. Mikor a rómaiak lerombolták a templomot és a zsidó nép szétszóródott a Római Birodalomban. Azonban van egy második nagy megpróbáltatás, melyről sokan megfeledkeznek. Jézus megjövendöli, hogy nagy nyomorúság vár az egyházra a történelem folyamán az első advent és a második advent között. Ez a mai témánk.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A nagy nyomorúság döbbenetes igazságai 3/3.

A nagy nyomorúság döbbenetes igazságai 1/3.


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Legutóbb beszéltünk Jeruzsálem pusztulásáról és a zsidó nép nagy nyomorúságáról. Mikor a rómaiak lerombolták...

Közzétette: Nicelife2022. december 21., szerda