DRÁGA ÁRON

A történet Hóseás próféta történetén alapszik, akitől azt kérte Isten, hogy vegyen feleségül és vásároljon ki adósságából egy parázna nőt."És mondá az Úr nékem: Menj el újra, szeress egy asszonyt, a kit szeret az ő társa és mégis házasságtörő; a mint az Úr is szereti Izráel fiait, bár ők idegen istenekhez fordulnak.."
(részlet Hóseás könyvéből)

A fiatal és egyedülálló pásztor beleszeret egy nőbe, akiről nem tudja a teljes igazságot. Hamarosan kiderül, hogy a leányzó egy városszerte közismert sztriptíztáncos, akit a pásztor gazdag testvére futtat. A gazdag testvér hihetetlen összeget követel a nőért, amit a pásztor nehezen, de kifizet.

A film kiábrázolja Isten szeretetét felénk, hiszen ebben a kapcsolatban mi vagyunk a parázna nő, akiért odaadott mindent végtelen szeretetéből adódóan.

"Nem veszendő dolgokon, ezüstön vagy aranyon váltattatok meg atyáitoktól örökölt hiábavaló életetekből, hanem drága véren, a hibátlan és szeplőtelen Báránynak, Krisztusnak a vérén."
(1Péter 1:18-19)

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv A történet Hóseás próféta történetén alapszik, akitől azt kérte Isten, hogy vegyen feleségül és...

Közzétette: Nicelife2023. június 27., kedd