Bibliai történetek gyerekszemmel

Vajon hogyan látják a gyerekek azokat a bibliai történeteket,
amelyeket mindannyian jól ismerünk?

jézus szombaton gyógyít

"Jézus és apostolai együtt sétáltak, amikor elértek egy folyóhoz. Megpillantottak egy embert az egyik lépcsőfokon. Egész életében béna volt, és nem tudott mozdulni.."

az úrvacsora

"Ez egy módja annak, hogy kifejezzük a Mennyei Atyánknak azt, hogy a tőlem telhető legjobbat teszem ezután is, és megújítom a szövetségemet vele."

a bűnhődés

"Bármikor odamehetünk az Istenhez, amikor csak akarunk. Így bocsánatot nyerhetünk. És segíthetünk az embereknek. Választhatjuk a helyes útat."

jézus keresztsége

"Keresztelő János épp a vízben keresztelte az embereket. És akkor meglátta Jézust. János azt mondta, 'Hogyan? Azt akarod, hogy kereszteljelek meg? Te neked kellene engem megkeresztelned.' "

A főoldalról

#Imádság és Ige
12 megerősítő bibliavers,
hogy építsd hitedet

Amíg a világ a karanténnal, lezárásokkal és a koronavírus járvány által okozott pánikkal küzd, Isten békét kínál.


#Kortárs
Az ima soha nem vall kudarcot

Amikor egy középiskolás kosárlabda edzot kirúgnak, amiért imádkozik egyik játékosával; követi Isten hívását..


#Szabadulás Istenhez
Pornósztárból lett lelkész

Crystal DiGregorio-Bassette mára elkötelezett anya és lelkész. De mint sok más embernél, az ő élete se mindig..


#Ismert személy
Justin Bieber új dala hitről

A fiatal énekes egyik bejegyzésébren úgy fogalmazott, hogy a "Szent" (Holy) című dala egy új korszak kezdetét is jelenti.

"a babák normál esetben máshol születtek. És ő nem kórházban született. Egy jászolban született. Egy olyan helyen, ahol állatok éltek. Voltak ott bárányok, tevék."

 

 

"ezek a rablók és banditák előugrottak, és megverték. És elvették az összes ruháját, ő pedig a földön feküdt véresen. És ott volt, rendesen helybenhagyva."

amikor meghallották a szavait, nem mondták azt,"talán majd később." Csak megálltak abban, amit csináltak éppen, és követték Jézust.

"hosszú, és göndör, feketés-barna haja van, és kékek a szemei. Mindannyiunkat ismer, egytől-egyig, és mindannyiunkat szeret."

"ugyan a gazdag ember sok pénzt adott, de nem adta oda az összes pénzét. Azután jött az özvegy és az ő fillére. csak az az egy fillére volt."#sorozat #gyerekszemmel