MIRE EMLÉKEZZ, AMIKOR SÁTÁN TÁMADÁSA ALATT ÁLLSZ?

Talán nem én vagyok az egyetlen, aki észrevette, hogy közvetlenül azután, hogy Isten valami jóra késztet, valami rossz történik. Mintha éreznéd ezt a késztetést az Úrtól, hogy egy bizonyos irányba indulj el, de amikor így teszel, ellenállásba ütközöl. Útlezárások, kanyargós ívek, zökkenők és néha szabotázs akciók akadályozzák az utat.Talán elsőre úgy fogjuk látni ezeket a nehézségeket, hogy biztosan Isten azt mondja nekünk, hogy álljunk meg. Úgy gondolom, hogy leginkább Sátán trükkjeire kell gondolnunk. Sokszor, amikor nehézség támad, könnyen felemeljük a kezünket, és kijelentjük: "Azt hiszem, rosszul hallottam Istent!"

Ezzel pedig azonnali beleesünk Sátán csapdájába. Igen, a forgatókönyve mindig hasonló, és nem tudom, miért esünk bele olyan könnyen ebbe a csapdába minden alkalommal. Ő a hazugság atyja, a csüggesztő, az igazság ellensége. Ha Isten valami jót tesz az életedben, akkor vigyázz, hogy a 'Megtévesztő' el ne érje azt, hogy levedd a szemed Jézusról, és magadra helyezd. Magunk erejéből nem sok nagy dolgot tudnánk véghez vinni, de a király gyermekeként sokkal többre vagyunk képesek, mint amit el tudunk képzelni, mert Isten ereje munkálkodik bennünk.

Sátán megpróbálja elterelni a figyelmünket erről az igazságról.

El akarja terelni a figyelmünket, és lerombolni az ellenállásunkat. Tehát, ha azon kapod magad, hogy lelki támadás alatt érzed magad, tízből kilencszer azt állíthatod, hogy Isten valami csodálatosat tervez veled! Valami csodálatoshoz vezet, Sátán és gonosz seregei pedig megpróbálnak megbénítani, hogy tovább ne lépj. De ne félj! Sátánnak nincs valódi hatalma feletted vagy azon, amit Isten tesz. Ne feledd, nagyobb az, aki benned van, mint az, aki a világban van.

Sátán megpróbálja elterelni a figyelmünket az igazságról. El akarja terelni a figyelmünket, és lerombolni az ellenállásunkat


Az egyik módja annak, hogy Sátán megpróbálja elvonni a figyelmedet, az másokon keresztül történik. Arra fog késztetni egy másik személyt, hogy szembe szálljon veled, letámadjon, elbátortalanítson, hogy kevésnek érezd magad, és méltatlannak arra, amit az életben csinálsz. Sajnos sokszor ez egy másik hívő is lehet. A kezdeti reakciód, amikor valaki szembehelyezkedik veled, az, hogy belül dühös, és védekező leszel. Az igazságos harag és a bajtól való védekezés jó dolog, de az is fontos, hogy mindig emlékezzünk arra, hogy ki az igazi ellenség. Végül is nem hús és vér ellen harcolunk, hanem a sötétség fejedelemségei és hatalmai ellen.

Tegnap este beszéltem erről a férjemmel. Nemrég kaptam egy útmutatást életem bizonyos területére vonatkozóan. Ebben nagyon erősen éreztem Isten kezét, ezért elindultam. Amint kiléptem, azonnal támadás ért. Isten valami ilyesmit mondana nekünk:

"Várj, bízz Bennem, ezt terveztem veled. Maradj nyugodt!"

Ha zökkenőkkel, kanyarokkal, kerülőutakkal és útlezárásokkal nézel szembe az élet útján, akkor ne ess kétségbe. Keresd az Urat. Ez a helyzet valószínűleg azt jelenti, hogy jó irányba haladsz. Az ördög legkeményebben azokat támadja, akik Isten akaratán dolgoznak. Ha soha nem szembesülsz ellenzékkel, érdemes feltenned magadnak a kérdést, hogy miért.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Talán nem én vagyok az egyetlen, aki észrevette, hogy közvetlenül azután, hogy Isten valami jóra...

Közzétette: Nicelife2023. január 17., kedd